• January 27, 2022

Kad prekinete vezu i ostanete sami

Veza je došla do svog kraja, možda posle više recidiva i koliko god da ste pokušavali da izbegnete bol, ipak ste prošli kroz to. Sada je vreme da se prihvatite novog načina života, a još niste sigurni da je to prava stvar za vas. Ovo je podsednik da – jeste. 

Dobro ste uradili. Lakše je pretvarati se da je sve u redu i produžavati agoniju veze, nego priznati istinu i prekinuti odnos. Teško je početi od nule, a vi ste izabrali teži put i zato treba da budete ponosni na sebe – doneli ste pravu odluku. Pogledajte oko sebe – videćete mnoge parove koji se jedva trpe, a nemaju hrabrosti da krenu odvojenim putevima i traže svoju sreću. Budite zadovoljni što je vaš izbor drugačiji. 


Sasvim je u redu ako osećate da ne znate odakle da počnete i šta da radite – dezorijentisani se, suviše vremena ste proveli prilagođavajući se partnerskom odnosu i sada ne znate da li da pristupite dejtingu, ili da ne pokušavate ništa, da prosto provodite dan po dan, dok ne otkrijete kako da se organizujete i šta vam najviše prija. Zdrav razum kaže da svakako provedete neko vreme sami sa sobom i da ne ulećete u neku vezu samo zato što ste zbunjeni samoćom i što ste se uplašili. Polako, shvatićete. 

Niste neuspešni i vaša vrednost nije umanjena. Vaš status veze nema nikakve veze sa vašom vrednošću i uspehom, ne zaostajete ni za čim. Upravo, imate priliku da otkrijete sebe i da više cenite svoju stvarnu vrednost, svoje vreme i ono što imate drugima da ponudite. Tu ste gde treba da se nalazite, ne treba da žurite da nekud stignete i nešto postignete, ovo je vaše vreme za sebe i sada treba da naučite da budete sebični i da uživate u tome. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

FENDACE – prva modna kolaboracija brendova Fendi i Versace koja je uzdrmala modni svet

Read Next

Vremenska prognoza – 28. septembar