Kaća Živković nije izdržala da ne trenira: Nakon kraće pauze, pevačica pokazala šta je top-forma!

Katarina definitivno ima čime da se pohvali

Katarina Živković

Katarina Živković, Printskrin: Instagram/katarina_zivkovic_official

Popularna pevačica Katarina Živković često je umela da nas “raspameti” izazovnim fotkama iz teretane, ali je neko vreme pauzirala, što se ne bi reklo na osnovu poslednjih objava na njenom Instagramu. 

Kaća je bila prilično vredna u prethodnom periodu, te su joj trening i teretana postali svakodnevnica što se može videti po njenoj savršenoj liniji.

Mađutim, mogli smo primetiti da neko vreme nije objavljivala fotke ni snimke dok vežba, a sada je i na pomenutoj društvenoj mreži potvrdila da je nije mogla bez vežbanja. 

– Hajdemo – napisala je Katarina uz emotikone tegića.

Na jedan od komentara u kojima je pratilac hvali kako izgleda, ona je prokomentarisala:

Nisam izdržala, morala sam da počnem da treniram.

Kako saznajemo, Katarina je zbog lakših tegoba sa zdravljem morala neko vreme da pauzira, ali sada kada je sve u redu, vratila se svojoj “strasti”.

Pratioci su bili oduševljeni njenom objavom, a sudeći po komentarima, uopšte se ne primećuje da je pauzirala sa treningom, te su svi komentarisali da izgleda predobro.

“Prelepa si i prezgodna”, “Kaća, top forma, svaka čast”, “Najzgodnija si na svetu”, “Goriš, mačko”, napisali su joj pratioci.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Novo superbrzo punjenje napuni bateriju od 5.000mAh za samo 8 minuta!

Read Next

Ko nije propisno obučen za volanom, možda će morati da plati paprenu kaznu