• December 3, 2023

Jupiter u Ovnu – donosi ostvarenje vaših snova – WANNABE MAGAZINE

Prvi put u poslednjih 11 godina, Jupiter, planeta sreće, obilja i ekspanzije, prelazi iz sanjivih Riba u vatrenog Ovna. Od 10. maja do 28. oktobra, ova nova energija će nas podstaći da se osećamo smelije, samopouzdanije i sklonije da preduzmemo akciju.

Dok je Jupiter boravio u znaku Riba, to nam je donelo značajna isceljenja, emocionalna čišćenja i sposobnost da sanjamo velike snove, a sada, u znaku Ovna, Jupiter dodaje gas našoj hrabrosti i energiju koja nam je potrebna da iznesemo ubrzanje i uhvatimo korak sa zamahom u našim životima i ambicijama.

Ako je Jupiter u Ribama bio magičan tranzit za sanjanje, ova sledeća faza je pretvaranje tih snova u stvarnost. Doživećemo povećan nivo optimizma i entuzijazma u različitim oblastima naših života i osećaćemo se spremnim da preduzmemo akciju. Kada planeta sreće počne da deluje kroz vatreni znak Ovna, više se nećemo skrivati i plašiti da idemo za onim što želimo.

Osetićemo nalet tog samopouzdanja da nešto preduzmemo, zahvaljujući tome što Ovnom vlada Mars, planeta akcije. Ovo je sjajan trenutak da se zapitate šta biste radili kada biste znali da ćete uspeti? Da li biste se prijavili za taj posao? Napisali tu knjigu? Pokrenuli novi projekat? Šta god da je u pitanju, vreme je za malo sebičnosti – stavite sebe i svoje potrebe, želje i ambicije na prvo mesto i pokrenite priču koju želite da ispričate. Na najvišoj frekvenciji, Ovan je znak sopstva, tako da Jupiter pojačava fokus na samousavršavanje i samospoznaju. Umesto da se fokusiramo na zajednicu i porodicu, moći ćemo da se više usredsredimo na sebe i preuzmemo vođstvo u svom životu.

Ovaj tranzit će nas podstaći da sebi budemo najbolji prijatelji, da navijamo za sebe, podstičemo i hrabrimo sebe, u ostvarenju svojih snova, izvan ograničenja koja sebi inače postavljamo. Sve što radimo, doživljavaćemo i osećati na nov način, posmatraćemo stvari iz šire perspektive, a vera u sebe će generisati više sreće u svemu što rešimo da preduzmemo, u vođstvu i pokušaju da inspirišemo druge. Spremite se da radite, sanjate i igrate se na potpuno nov način.

U svakom tranzitu postoje stvari na koje treba obratiti pažnju. Za Jupitera u Ovnu, ovo znači vreme u kome će naše strpljenje biti testirano, zbog toga što Jupiter voli da širi naše emocije, a Ovan s vremena na vreme ima napade besa, zbog svoje strastvene prirode. Sve dok nismo previše izazvani, ljubomorni ili željni, energija nam može pomoći da prevaziđemo svoja ograničenja i uverenja i da idemo napred.

Dvadeset i šestog maja će Jupiter, Mars, Venera i Mesec formirati stelijum u Ovnu i morate zapamtiti ovaj datum, da bi se pripremili za pojačane emocije, visok nivo energije i značajan uspeh. Imajte na umu da ako ne možete da kontrolišete svoje porive, mogli biste da napravite veliki nered u svom životu, bilo u profesionalnom ili privatnom životu.

Iskoristite ovaj dan za opuštajuće aktivnosti, idite u šetnju, na masažu, spavajte, opuštajte se i odmarajte. Intenzitet nije loš, ali opuštanje je uvek dobra ideja.

Na kraju, ovaj tranzit se svodi na obavljanje stvari. Koliko god možete, preuzmite vođstvo, inicirajte i inspirišite druge svojim entuzijazmom i hrabrošću. Koristite Jupiterovu energiju da osnažite veru koja vam je potrebna da osmislite svoj život i da pokažete svoje najautentičnije lice. U toku ovog tranzita, nema neuspeha, samo pobede i lekcije.

Naslovna fotografija: instagram.com/parisianamour

Brankica Milošević

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Letnji “remont” za Taunsa: Matične ćelije u prst, ručni zglob, kolena…

Read Next

Šta govori boja menstrualne krvi? – WANNABE MAGAZINE