Junak Milana: Najveći uspeh u mom životu – Sportklub

Pobedom u Madridu Milan je sebi dao šansu u Ligi šampiona.

Ide Piolijev tim ove sezone u elitnom takmičenju najtežim mogućim putem, ali dobar rezultat protiv Liverpula na San Siru u poslednjem kolu grupne faze mogao bi da donese mnogo toga. Milan je stigao do prve pobede i izbio na treće mesto u grupi. Porto ima pet bodova, Milan i Atletiko po četiri. Ali čeka ih sve po još 90 minuta fudbala.

Pobedu Milanu u sredu je na Vanda Metropolitano stadionu doneo Žunior Mesijas koji je bio presrećan posle utakmice.

„Veoma sam srećan zbog pobede, bila nam je beskrajno potrebna i sada samo nastavljamo dalje. Mnogo je posla pred nama. Ne smem da poletim zbog ovog gola, moram da ostanem skroman iako je ovo najveći uspeh u mom životu, ali moram da nađem balans“, rekao je posle utakmice Žunior Mesijas.

„Video sam loptu, nisam ni razmšjao, samo sam je poslao kući. Želeo bih da posvetim ovaj gol svojoj porodici, mojim prijateljima u Brazilu i svom ljudima u Milanu koji su verovali u mene“, rekao je čovek odluke u duelu u Madridu.

Zadovoljan je bio i Stefano Pioli:

„Moji igrači su imali veoma dobar meč, zaslužili su ovu pobedu. Imamo kvalitet, imamo jak mentalitet i veoma mi je drago što noćas možemo da slavimo“.

„Verujem da smo na pravom putu, stalno to ponavljam, a tim je to večeras i pokazao, pokazali su koliko su sazreli“, zaključio je Pioli.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

VEĆI BROJ GRAĐANA PONOVO PROTESTOVAO U CENTRU GRADA (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Modeni sjajan derbi u Peruđi, nema više neporaženih – Sportklub