Julia Garner, zvezda serije “Inventing Anna”, glumi Madonnu u novom biografskom filmu – WANNABE MAGAZINE

Kad je Madonna prvi put objavila da će nadgledati filmsku adaptaciju svog života, postavljeno je mnogo pitanja – koji period njene četrdesetogodišnje bogate karijere će film obuhvatiti, hoćemo li u filmu čuti njenu novu muziku, i kome će, možda najbitnije, pripasti uloga kraljice pop muzike? Sad smo dobili odgovor na poslednje pitanje – igraće je Julia Garner, zvezda serija Ozark i Inventing Anna.

Kad smo je prvi put primetili u Ozark, kao Ruth Langmore – mladu ženu koja je deo krimi porodice, a potom i u Inventing Anna, kao Annu Sorokin, alias Annu Delvey – koja je godinama varala veliki broj ljudi da je bogata naslednica iz Nemačke, bilo nam je jasno da je pred Juliom plodonosna karijera. To je sad i potvrđeno, a mi je možemo zamisliti kao Madonnu – sa svim njenim vrlinama i manama, usponima i padovima. 

Julia ima iskustva i na filmu, jer nas je nedavno oduševila i ulogom u drami The Assistant (gde je pobrala najviše ocene kritičara), a prethodno i u Martha Marcy May Marlene, The Perks of Being a WallfloweriSin City: A Dame to Kill For.

Madonna i autorski tim njenog biografskog filma su, navodno, mesecima tragali za odgovarajućom osobom za glavnu ulogu, pored glumica tragajući i među pevačicama, muzičarkama i svežim licima. U užem izboru su bile i Florence Pugh (Black Widow, Little Women), Alexa Demie (Euphoria), Odessa Young (Shirley, The Stand), Emma Laird (Mayor of Kingstown) i pevačice Bebe Rexha i Sky Ferreira

Izvori koji su uključeni u projekat su istakli da su audicije bile “iscrpljujuće”, a podrazumevale su pevanje, glumu i intenzivne jedanaestočasovne sesije sa Madonnom i njenim koreografom. 

Dosad je poznato da će se Madonnin biografski film zvati Little Sparrow, a sporedne uloge još nisu dodeljene, ali postoji velika šansa da Julia Garner neće biti jedino prepoznatljivo lice u filmu. Još u januaru je Madonna tizovala svet kad je na društvenim mrežama objavila fotografiju kako odmara na sofi sa Juliom Fox, sa natpisom: Otišla sam na večeru sa Juliom da bismo razgovarale o mom filmu. Tad se govorilo da će Julia Fox igrati Madonninu najbolju prijateljicu Debi Mazar, što još nije zvanično potvrđeno.

Veoma malo je poznato o Little Sparrow, čiju radnju, scenario (koji pišu Madonna i dramaturškinja Erin Cressida Wilson) i drugo – još uvek obavija veo tajne. Pojedini izvori tvrde da će film doživeti kulminaciju uz Madonninu svetsku turneju Blond Ambition iz 1990. godine, koja je imala snažan uticaj na muzičku industriju, modu i pop kulturu. Madonna je prošle godine izjavila kako će se potruditi da bude i scenaristkinja i režiserka filma, jer smatra da su prethodni pokušaji da se dramatizuje njen život bili “promašeni”.

Mi smo zadovoljni izborom Julie Garner, jer se nekoliko puta pokazala kao izrazito talentovana glumica koja se snalazi u svakoj ulozi u kojoj se nađe (a bile su vrlo raznolike). Ostaje nam da čekamo nove informacije o Little Sparrow, zbog kog su milioni Madonninih fanova vidno ekstatični.

Naslovna fotografija: instagram.com/voguemagazine

Dušan Veselinović

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Nedeljni horoskop: 10. jun – 16. jun – Horoskop – WANNABE MAGAZINE

Read Next

RHMZ upozorava na jake pljuskove sa grmljavinom, moguć i grad