Jović demantuje veze sa Zvezdom: “Nisu mi slali zvaničnu ponudu, glasine prave bespotrebnu tenziju”

Mnogo igrača se ove sezone povezivalo sa Crvenom zvezdom. Klub sa Malog Kalemegdana ima ozbiljne ambicije za iduću takmičarsku godinu predvođen Dejanom Radonjićem i već od rane faze leta počeo je da “traga” za igračima koji će popuniti roster. Pre svega su došli Nikola Ivanović i Luka Mitrović, a očekuje se dolazak još zvučnih imena.

Jedno od takvih bio je i Stefan Jović, kojeg su mediji već “upisali” u beležnicu Crvene zvezde, ali je srpski košarkaš za Eurohoops naveo da mu klub nikada nije ponudio ništa.

Crvena zvezda mi nije poslala nikakvu zvaničnu ponudu. Ni meni, niti mojim agentima. Kontaktiran sam sa njihove strane u pogledu toga da li mogu da pomognem ekipi ili ne, ali ništa zvanično nije izašlo iz toga. Samo smo pričali – istakao je Jović.

Kaže da je trenutno fokurisan na nacionalni tim, gde će pokušati da se domogne nastupa na Olimpijskim igrama.

I dalje sam slobodan igrač. Postoje druge ponude, ali ništa nije definitivno dogovoreno. Trenutno sam fokusiran na reprezentaciju i našu nameru da se kvalifikujemo na Olimpijske igre – rekao je Stefan.

Za kraj, kaže da ne treba obraćati pažnju na glasine, jer samo unose nemir u čitavu situaciju i daju ljudima lažnu nadu da bi nešto moglo da se desi.

Situacija sa glasinama i naslovima je luda i pravi samo bespotrebnu tenziju – zaključio je Jović.

Video: Jokić slavio pobedu svog grla kao trijumf Denvera: Sreća Somborca posle napete trke na hipodromu

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 21. jun

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA UTORAK, 22. JUN – Beograduživo.rs