• November 29, 2023

Jovanka, Majda, Marina i Milena idu u Tursku – Sportklub

Turski klub Kastamonu pravi moćan tim za narednu sezonu, a lideri tima će biti Jovanka Radičević, Majda Mehmedović, Milena Raičević i Marina Rajčić, koje su se preko društvenih mreža oprostile od Budućnosti.

Mediji su već pisali o ovome, pa je došlo vreme da vam i zvanično predstavim moj novi klub, Kastamonu, čije ću boje braniti od leta. Želim da se zahvalim svom matičnom klubu Budućnosti, upravi i navijačima na podršci. Posebno bih se zahvalila mojim saigračicama, bilo je lepih i teških trenutaka, ali sa vama je sve bilo lakše! Vi ste moja druga familija! Budućnost ostaje moj klub i uvek će imati posebno mesto u mom srcu. Moja zemlja, moj grad! Nadam se da ću se ponovo vratiti na mesto kojem pripadam”, napisala je Jovanka Radičević na Instagramu.

Na istoj društvenoj mreži se oglasila i Majda Mehmedović.

Sledeće sezone ću nositi dres Kastamonua. Želela bih još jednom da se zahvalim Budućnosti i svim svojim saigračicama, upravi i navijačima na ogromnoj ljubavi i podršci na terenu i van njega. Budućnost je naša kuća, naš dom, ali je sad došlo vreme za novo poglavlje”.

Milena Raičević kapiten Budućnosti, takođe se oglasila na društvenim mrežama:

Nakon toliko godina moje najlepše priče, došlo je vreme za rastanak. Mislila sam da se nikad neće desiti, ali život je nepredvidiv i o njemu ne možemo unapred odlučivati. Sa deset godina sam napravila prve rukometne korake, rasla kao igračica kroz sve generacije Budućnosti. Doživela sam najveće uspehe ovog kluba i sa njim osvojila sve što može da sanja jedan igrač. Ponosna što sam bila kapiten, a najlepši deo i onaj kojim se najviše ponosim je što sam postala deo igračica koje su legende kluba. Idem, ali verujem da ću se vratiti. Jedno je sigurno – Budućnost je u mom srcu uvek bila jedina, tako će i ostati gde god otišla. I naravno, moja najlepša Podgorica”, napisala je Milena Raičević.

Kastamonu će u sezoni koja sledi tražiti specijalnu pozivnicu za učešće na evropskoj sceni, a ostaje da se vidi da li će pozivnica stići za Evropsku ligu ili Ligu šampiona.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Sporting iz penala u 90+5. izbegao prvi poraz u sezoni – Sportklub

Read Next

Azijska LŠ: Al Hilal bez problema, upisao se i Srbin – Sportklub