• January 28, 2022

“Još jedno drvo u šumi gde vuk spava”: Novak poslao jaku poruku fanovima pred spavanje

Pohvalio je i Danila Medvedeva i njegovu autentičnost

Novak Đoković

Foto: Tanjug/AP

Na kraju dana logično je da svako sumira utiske, a najbolji teniser sveta Novak Đoković odlučio je da svoje podeli sa fanovima pred odlazak na spavanje, na kraju teške, ali uspešne nedelje u Parizu.

– Nedelja puna blagoslova. Oba deteta po prvi put me zajedno gledaju ceo meč. I to kakav meč. Velika borba sa izvanrednom atmosferom na tribinama. Tokom cele nedelje sam osećao puno podrške i ta energija me je nosila do trofeja. Hvala mom timu na trudu da se ostvari još jedan veliki uspeh. Radujem se da donesem još jedno “drvo” u šumu gde ovaj vuk spava – napisao je Novak na Instagramu aludirajući na trofej koji mu je uručen posle trijumfa.

Đoković se posebno osvrnuo na rivalstvo sa Danilom Medvedevim kojeg je savladao u finalu u Bersiju.

– Ono što cenim i poštujem kod Danila je njegova doslednost da bude iskren i potpuno svoj u svakom trenutku. Originalan i autentičan. Nezavisno od mišljenja drugih, zastupa svoje vrednosti i zauzima stav koji je njemu svojstven. Kada vidim ljude koji prihvataju sebe i svoju narav , a rade konstantno na usavršavanju, znam da im predstoji uspeh u karijeri i životu. Radujem se novim susretima sa Danilom. Drago mi je da se rodilo još jedno značajno rivalstvo za tenis – zaključio je Novak Đoković.

Video: Đoković posle titule u Parizu o svojoj deci na tribinama: Prvi put su me gledali u finalu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 7. novembar

Read Next

POŽAR NA ZVEZDARI – VATRA IZBILA U PRODAVNICI – Beograduživo.rs