JOŠ JEDAN LAŽNI ESTETSKI HIRURG – OŠTEĆENO 11 OSOBA – Beograduživo.rs

Pripadnici MUP-a u Beogradu, po nalogu dežurnog zamenika javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredili su zadržavanje ženi O.M. iz Beograda zbog sumnje da se bavila nadrilekarstvom.

Oni su postupili po krivičnoj prijavi udruženja Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije Sesiam, zatim prema informaciji Ministarstva zdravlja i prema prijavama oštećenih.

Utvrđeno je da se za sada 11 oštećenih javilo policiji kojima je osumnjičena neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike i izazvala zdravstvene probleme. Postoje indicije da je kod određenih osoba pored telesnih povreda teško narušeno zdravlje.

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONI: Važni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

PROVERA STATUSA PRIJAVE ZA 3000 DINARA (FOTO) – Beograduživo.rs

Read Next

MUŠKARAC POKUŠAO SAMOUBISTVO SKOKOM SA PLAVOG MOSTA – Beograduživo.rs