Jokićev otac otkrio 3 stvari zbog kojih Nikola ne igra za Srbiju: Rekao mi je “tata, ne mogu”

Mnogo je faktora uticalo na odluku centra Denvera

Branislav Jokić, otac košarkaša Nikole Jokića, rekao je da postoji nekoliko razloga zbog kojih je centar Denvera odlučio da ovo leto ne igra za reprezentaciju.

Najbolji košarkaš NBA lige 16. juna saopštio je da ovog leta neće biti deo nacionalnog tima, a njegova odluka izazvala je veliku pažnju u javnosti.

Odbijao sam mnoge novinare koji su me zvali da pitaju… Moj stav je da mi kao porodica ne pričamo, vi ste prvi kojima pričam duže. Ima tri-četiri stvari koje su uticale na njegovu odluku. Klub njemu ne može da zabrani da igra za reprezentaciju, ali isto kaže ako ikako možeš mesec dana da ne uzimaš loptu u ruke, nemoj da ideš u salu, mesec dana se metntalno i fizički oporavi. On bi već sa morao da bude na pripremama i ne bi ispoštovao jedan deo – rekao je Branislav Jokić u emisiji “Kec na 11” na TV K1 i dodao:

Drugi deo je mentalno stanje, gde je on meni rekao: “Tata, mene sve živo boli. Jednostavno ne mogu”. Kada u glavi nisi spreman, teško ćeš nešto da pružiš na terenu!

Treća velika stvar, najlepša, treba da postane otac. Posle toga treba da se vrati u Ameriku da mu se žena tamo porodi zbog raznih stvari, da ne objašnjavam. Snajka ne sme da leti avion kasnije, znači moraju da idu ranije…. To su sve te stvari. Neka to razume kako hoće. Njegova odluka je takva i mi smo tu da ga podržimo!

Kako kaže, odavno su se navikli na negativne komentare.

Uvek ima normalnih ljudi i onih kojima sve smeta u državi – zaključio je Jokić.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 25. jun

Read Next

Đoković o sukobu ATP i PTPA: Dolazim iz zemlje u kojoj je bio rat, znam šta znači kada imaš malo