Jeremić za SK: Nismo odustali od borbe za trofej – Sportklub

Džejkob Pulen je neočekivano napustio Bar, iako je imao ugovor na još godinu dana. Otišli su Keni Gebrijel, Ajzeja Vajthed, a zbog povrede, sezonu je završio Sead Šehović.

Derek Nidam će odigrati finalni turnir Kupa, a nakon toga je slobodan u izboru sredine. Podsećanja radi, finalni turnir se igra 2. i 3. juna, u polufinalu će snage odmeriti Budućnost koja brani trofej i Lovćen, odnosno Mornar i Sutjeska iz Nikšića.

Nedugo zatim, 6. juna, počinju polufinalne serije plej-ofa, a za mesto u finalu, boriće se Budućnost i Lovćen, odnosno Mornar i Studentski centar. Nakon svih dešavanja u Baru, mnogi su otpisali Mornar iz borbi za trofeje, ali se Marko Jeremić ne slaže sa takvim stavom.

Marko Jeremić ima razloga za optimizam, jer će Mornar na finalnom turniru Kupa imati jak roster. U borbu za trofej, upustiće se Derek Nidam, Tejlor Smit, Nemanja Vranješ, Uroš Luković, Aleksandar Lazić, Nemanja Gordić, Milko Bjelica, Radoje Vujošević, Marko Mugoša, Marko Jeremić….

Varaju se svi oni koji misle da smo odustali od borbe za trofeje u Crnoj Gori. Tačno je da su se desile velike promene u sastavu tima, tačno je da smo slabiji nego što smo bili u prethodnom selu sezone, gde smo ostvarili sjajne rezultate kako u Evrokupu, tako i u ABA ligi. Da nismo imali ogromnih problema sa koronavirusom i povredama, sve je moglo da bude i daleko bolje, ali…“, naglasio je Marko Jeremić za Sport Klub, pa nastavio:

Rekao sam da se varaju svi koji misle da smo odustali od borbe za trofeje. Mornar ima veliki fond kvalitetnih igrača, izuzetno smo motivisani i odlučni u nameri da pružimo maksimum. Da li će to biti dovoljno da budemo konkurentni u borbi za trofej u Kupu i titulu, ostaje da se vidi, ali ja verujem da hoće. Sada smo fokusirani na duel koji nas očekuje u polufinalu Kupa protiv Sutjeske. Nikšićani imaju dobar i kvalitetan tim, ali ukoliko budemo na željenom nivou, a verujem da hoćemo, izborićemo plasman u finale. Što se pomenutog finala tiče, staro je pravilo da je u jednom meču sve moguće“.

Finalni turnir Kupa se igra u Podgorici 2. i 3. juna, a za mesto u finalu, boriće se Budućnost i Lovćen, odnosno Mornar i Sutjeska.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Vaterpolo: Majstorica Radničkog i Novog Beograda za titulu – Sportklub

Read Next

„Beograd me napunio energijom, nisu smetale prazne tribine“ – Sportklub