Jednodelni kupaći kostimi su must-have ovog leta – a evo najatraktivnijih modela koje smo pronašli

Kada dođe avgust i kada smo uglavnom svi već malo preplanuli, vreme je da iz svojih kofera i garderobera izvadimo i sve one stajliš, jednodelne kupaće kostime koje nismo nosili tokom prethodnih meseci, kako bismo se što više osunčali. Jednodelni kupaći kostimi uglavnom svima dobro pristaju, komforni su i prekrivaju sve one telesne nesigurnosti koje imamo, a ovog avgusta su i u trendu. Zato smo za vas izdvojili osam najzanimljivijih modela kakve možete potražiti ovog leta, i koji će garantovano od vas učiniti zvezdu plaže ili bazena. Takođe, neke od njih možete “krišom” nositi i kao bodije, uz kratke šortseve ili dezenirane suknje, jer su toliko lepi da je prosto šteta da vide samo more.

Crno-beli jednodelni kupaći 

Ovo je kupaći za sve modne minimaliste (ili ljubitelje lika Kruele De Vil), a svojom formom on nas podseća i na iconic kupaći kostim koji je tokom devedesetih godina nosila manekenka Klaudija Šifer. Njegove reckave ivice odličan su detalj, a njegova forma pristaje različitim oblicima ženskog tela. Takođe, ovaj kupaći kostim može dobro izgledati i u drugim kombinacijama dve boje.

Pastelnozeleni kupaći sa širokim bretelama

Intenzivne pastelne i jarke neon boje ovog leta su u trendu – pa ih tako možemo videti i među jednodelnim kupaćim kostimima. Ako volite jednostavne ali efektne kupaće kostime, ovaj jednodelni kostim sa širokim bretelama i materijalom sa blagom teksturom pravi je izbor za vas. Naravno, na vama je da se odlučite za boju, ali mi vam uz preplanuli ten predlažemo pastelnozelenu.

Seksi kupaći sa leopard printom

Nismo svi minimalisti kad je moda u pitanju, a za one koji uživaju da budu primećeni – kupaći na jedno rame sa leopard printom pravi je izbor. Ovaj kupaći odlično se uklapa uz tropske predele koje vezujemo za letovanje, i na fotografijama će garantovano fenomenalno izgledati. Takođe, on može poslužiti i kao savršeni bodi za autfit za večernji izlazak ili odlazak u klub.

Pink kupaći sa karnerma i neobičnim leđima

Hot pink boja je sve što želimo ovog leta, a jednodelni kupaći u ovoj boji pun je pogodak. Još ukoliko ima dodatke poput karnera i neobično otvorena leđa – definitivno ćete biti najstilizovanija osoba na plaži!

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Hrvatice polovično: Vekićeva uspešna, Martićeva ispala – Sportklub

Read Next

Temeljan odmor – osnova produktivnosti