Jedan od najboljih Samsungovih telefona odlazi u zasluženu penziju

Četiri godine nakon lansiranja, Samsung Galaxy S8 je dobio poslednje bezbednosno ažuriranje. Galaxy S8 serija je bila Samsungov trijumf kada se pojavila na tržištu 2017. godine, a model je tada skrenuo pažnju svojim smelim dizajnom koji je privukao brojne korisnike.

S8 je pokrenuo revoluciju Galaxy uređaja, sa širokim ekranom od ivice do ivice, sa minimalnim okvirima što ga je činilo jednim od najlepših telefona u tom trenutku. Pored estetike, uređaj je ponudio odličan hardver i sjajnu kameru, u kombinaciji sa izuzetno sofisticiranom softverskom implementacijom, podseća The Verge.

Samsung je nedavno uveo politiku pružanja četvorogodišnjeg bezbednosnog ažuriranja Galaxy uređajima, uključujući i modele S i A-serije. Premium uređaji imaju tendenciju da dobijaju mesečna ažuriranja, bar tokom prvih nekoliko godina, prenosi PC Press.

Samsung Galaxy S8

Foto: Pixabay

Smatra se da je ovakav potez jedna od najboljih smernica podrške u mobilnoj industriji koja je u rangu sa Apple-ovim dugogodišnjim rasporedom ažuriranja. Dok su S8 i S8+ dostigli kraj perioda podrške, S8 Active je još uvek na rasporedu za kvartalna ažuriranja, a S8 Lite je na dvogodišnjem rasporedu.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Goca i Ceca se srele kod Rodića u Titelu: Božinovska otkrila da li su pevale na slavi kod prijatelja

Read Next

Oprez: Pojačana kontrola i ovog vikenda, policija vreba nesavesne vozače