Jasikevičujus: Ništa se u životu ne dobija besplatno – Sportklub

Košarkaši Barselone doživeli su težak udarac u četvrtom meču serije protiv Zenita u Sankt Petersburga. Izgledali su nemoćno, poraženi su sa 74:61, prilično su zabrinuli svoje navijače.

Povezane vesti

Čestitam Ćaviju i Zenitu. Oni su očito bili jedina ekipa koja je izašla na parket da se bori. Apsolutno su zaslužili pobedu. Odgovornost je moja, a nastojaću da pripremim ekipu za odlučujući meč koji sledi. Znao sam da nas čeka težak posao, upozoravao sam igrače na to da moraju da se bore, ali….“, rekao je Šarunas Jasikevičijus, trener Barselone, pa nastavio:

Međutim, momci koje vodim su očekivali da je dovoljno da se pojave na parketu i stignu do pobede nakon trijumfa u prethodnom meču. Kao da nisu naučili do sada da je Zenit ekipa, sastavljena od velikih boraca, sjajnih igrača, momaka koji imaju karakter i koji ne daju ništa besplatno. Ništa u životu nije besplatno. Nadam se da smo naučili lekciju“.

[embedded content]

Pitanja nije bilo potrebno postavljati, Jasikevičijus je nastavio sa izlaganjem:

„Prvu deonicu smo izgubili sa 25:13, a napravili smo samo tri prekršaja. Za mene, kao trenera je to poražavajuća činjenica. Pokušaću da pripremim tim za odlučujuću petu utakmicu. Nadam se da ću uspeti da im objasnim da je jedini način da stignemo do finalnog turnira, borba do nivoa, na kojem više ne možeš da stojiš na nogama, jer si dao i više od onoga što možeš,“ zaključio je Jasikevičijus.

Odluka o učesniku finalnog turnira u Kelnu, pašće 4. maja u Barseloni.

Utakmica počinje u 21 čas uz prenos na Sport Klubu.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

Trinkijeri: Čudesnim akcijama do pobede – Sportklub

Read Next

Kako da živite bez nanošenja štete sebi – WANNABE MAGAZINE