• December 11, 2023

#jasamjedinstvena konkurs – podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu – WANNABE MAGAZINE

Eve Privé čini da fraza miris po tvojoj meri dobije novo značenje. Do sada smo ovu rečenicu povezivali sa parfemima koji nam se najviše dopadnu onda kada odemo da ih testiramo u parfimeriji. Ali Eve Privé je dizajniran tako da uz vaš lični miris odiše posebnom notom – notom koja će biti svojstvena samo vama. Korišćenjem molekularne prilagodljive  tehnologije koja se savršeno uklapa sa vašom kožom i kreira jedinstvene hemijske procese, Eve Privé parfem kreira potpuno unikatan miris kojim ćete odisati.

Eve Privé parfem od Avona ne menja vaš lični miris, već ga poboljšava i naglašava, na taj način čini da se osećate sigurno i predivno u svojoj koži. U sofisticiranoj bočici nalazi se sastojak koji dovodi do ovog efekta, a taj sastojak je beli mošus. Uz vaš lični miris beli mošus čini posebnu vrstu harmonije i prožima sve nivoe vaše kože. U kombinaciji sa fantastičnim aromama crvene jabuke i nežnim, ali moćnim mirisom latice jasmina, kreira neodoljiv, romantičan miris, identičan poput otiska vašeg prsta.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Nema ljutnje na Botasa: Bili smo odmah iza najboljih – Sportklub

Read Next

Popravljači svetova, kako vam ide? – WANNABE MAGAZINE