Izašao je trejler za novi film o princu Hariju i Megan Markl “Escaping the Palace” – da li ste ga pogledali?

Život princa Harija i vojvotkinje Megan Markl već godinama izaziva veliko interesovanje javnosti. Mišljenja o njima su potpuno podeljena, ali cela zemaljska kugla pažljivo prati svaki njihov korak. Dok neki potpuno podržavaju njihovu borbu za slobodu, drugi tvrde da vojvotkinjina gluma nije baš za Oskara i da je njena patnja lažna.

Pažnja koju izaziva privatan život jednog od najpopularnijih parova na svetu, bila je izvor inspiracije produkcijskoj kući “Lifetime” , tako da oni već treći put snimaju film o njima. Harry & Meghan: Escaping the Palace” pratiće njihov dramatični izlazak iz kraljevske porodice.

Pre njega, imali smo priliku da vidimo i filmove “Harry & Meghan: A Royal Romance” iz 2018. godine i “Harry & Meghan: Becoming Royal” koji je svetlost dana ugledao naredne godine.

Ovaj, treći po redu film, prikazaće nam šta je nateralo kraljevski par na odluku koju su doneli. On čak rekreira i intervju sa poznatom voditeljkom Oprom Vinfri, koji smo imali prilike da gledamo u martu ove godine.

Trejler koji od danas imamo priliku da vidimo, prikazuje kako se princ Hari bori sa tim kako mediji prikazuju njegovu suprugu. “Vidim da te bukvalno progone do smrti i ne mogu ništa da uradim da to zaustavim”, kaže on u trejleru “Ja sam jaka i sve radim kako treba”, odgovara Megan pokušavajući da ga uteši. Kada se par pogleda, jedino što uspevaju da izgovore je: “Ne mogu da te izgubim”

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

SK studio: Dobili smo poslednje četvrtfinaliste – Sportklub

Read Next

Američki tim na Olimpijskim igrama 2021. nosiće brend Kim Kardašijan “Skims”