Izašao je singl i kratki film “All Too Well”, muzičarke Taylor Swift, a fanovi sumnjaju da govori o njenoj vezi sa Jakeom Gyllenhaalom

Znate ono kada raskinete, pa do daske puštate srceparajuće pesme, pevate na sav glas dok plačete i pijete vino, a vaša mačka vas gleda sa kreveta i ništa joj nije jasno? E pa, mi ćemo otvoreno priznati da znamo, i da su nam se tada na listi najčešće nalazile pesme Taylor Swift, kraljice pesama koje govore o raskidu. Čak je i sama Taylor svesna ove svoje reputacije i počela je da zbija šale na svoj račun, ali – nikada nije prestala da svoje emocije iskazuje kroz muziku. I iskreno, zahvalne smo joj na tome! Velika većina nas je nakon raskida pokušala da piše kratku (ne tako dobru) poeziju posvećenu našoj propaloj ljubavi, ali onda kada to nije dovoljno, potrebno nam je da našu patnju iskaže neko drugi.

Zato su nas obradovale vesti da je Taylor Swift ne samo predstavila novu pesmu pod imenom “All Too Well” već je izbacila i kratki film koji prati priču pesme, koji je sama režirala. U ovom kratkom filmu glavne uloge tumače mlada glumica Sadie Sink i glumac Dilan O’Brien, a hemija između njih je tačno ono što smo priželjkivali. U ovom kratkom filmu Sadie igra mladu Taylor Swift, koja proživljava svoj prvi veliki heartbreak, ali – ono što nam nije poznato je koga tačno tumači Dylan. Iako Taylor održava misteriju oko njegovog lika, fanovi sumnjaju da on predstavlja glumca Jake Gyllenhaala, sa kojim je Taylor imala kratku i intenzivnu romansu još davne 2010. godine. Izgleda da su neki završeci veza bolniji od drugih, a ovo može biti upravo jedan od njih.

Takođe, još bolje vesti su te da je ovaj singl samo jedan od singlova sa njenog novog albuma “RED (Taylor’s Version)”, koji je zapravo ponovljena i upotpunjena verzija njenog originalnog, istoimenog albuma iz 2012. godine. Album “RED (Taylor’s Version)” napravio je pravi potres u svetu muzike i već je pobrojao sjajne kritike, a mi smo uzbuđeni da čujemo šta nam je još Taylor pripremila u okviru ovog spektakla koji smo dugo iščekivali.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Street style paleta boja za kraj 2021. godine – ovo je 8 najpopularnijih nijansi koje ćete poželeti da nosite!

Read Next

Vremenska prognoza – 16. novembar