Italija i Meksiko nikad nisu bili bliži! Predstavljamo vam nove Dijamant Način začine, inspirisane kulinarskom tradicijom ovih zemalja

Zamislite da kulinarite i slušate radio na frižideru, koji hvata tek jednu stanicu, dok uživate u zvuku pucketanja njegovog starog zvučnika. Možda tada imate želju da za milimetar pomerite dugme koje ne hvata stanicu kako treba, ali nemojte. Kakav je to radio ako ne svira na svoj način? Razmislite samo, koliko je u njemu pesama i najava vesti živelo, koliko poznatih uvodnih špica i zvukova različitih instrumenata; neverovatnih ljudi koji su zauvek ostavili trag u tako malom, a opet, beskrajnom prostoru. Kažu da dobre stvari ne treba menjati samo zato što je došlo neko novo vreme – i nekada je zaista dovoljno da to što imate čuvate i volite iz duše, kao onu jednu meksičku pesmu koja vas i dalje tera na ples!

Nije važno gde ste bili, već kakvi ste se sa tog putovanja vratili. Kada putujete, sa sobom nosite sve ono što ste zapravo vi sami, sa vama putuju svi vaši snovi i želje, ideje i principi. Sa vama putuju i tajni recepti za najukusnija jela koja ste spremni da podelite sa lokalnim stanovnicima, koji će zauzvrat sa vama podeliti svoje. Za koliko ste se onda bogatiji vratilii sa putovanja? Možda nemate uvek priliku da putujete, ali to ne znači da ne možete istinski da izučavate različite recepte drugih naroda. Možda baš zbog one meksičke pesme koja može zasvirati na radiju poželite da svojom trpezom otputujete na egzotičnu, daleku destinaciju.

Ukusi su različiti, ali na neverovatan način mogu spojiti ljude sa svih delova sveta i probuditi novu dimenziju u njihovim čulima. Ukoliko ste baš noćas sanjali da se budite u Italiji – u starom hotelu sa pogledom na ušuškane trgove i kaldrmisane ulice i kioske iz kojih dopire miris dobro poznate, lokalne hrane, sigurni smo da vas je baš to moglo navesti da pripremite neko od tradicionalnih italijanskih jela. Možda ste raspoloženi za paste po originalnom receptu koji su vam svojevremeno otkrili prijatelji iz ove države, a od neverovatnih ukusa italijanske kuhinje zapravo vas deli tek malo želje, malo više ljubavi i samo jedan začin!

Možda nikada do sada niste imali priliku da posetite Meksiko ili Italiju, ali to vas ne mora sprečiti da pasionirano uživate u njihovim kuhinjama! Uostalom, šta ako vam kažemo da vas od egzotičnih, impresivnih ukusa ovih država deli samo jedan začin? Ponavljamo, dobre stvari ne treba menjati i zato smo tu da sa vama podelimo dugo čuvane tajne najukusnijih jela. Samo zamislite – kako bi bilo da danas ručate u Italiji, a već sutra u Meksiku? Uz Dijamant Način začine, moguće je!

Dok su mnogima prve asocijacije na Meksiko plaža, piće i toplo vreme – druge ova daleka država asocira na začinjenu, neretko ljutu hranu! Ljubitelji raznovrsnih, pikantnih i kvalitetnih recepata garantovano su i ljubitelji prepoznatljive meksičke kuhinje. Ukoliko ste i sami jedan od njih, predlažemo vam da probate jedinstvene Dijamant Način začine Meksika, koji će vas navesti da iznova eksperimentišete sa meksičkim specijalitetima. Probudite sva svoja čula uz novu kombinaciju slatko-ljutog ukusa koji će vas odvesti na misaono putovanje u ovu daleku destinaciju, a nesvakidašnjim receptima obradujte ne samo sebe, već i svoje najbliže. Dijamant Način začini Meksika kombinuju sedam različitih biljaka, sadrže samo morsku so i u potpunosti su bez pojačivača ukusa! Nije ni čudo što su nosioci oznake Izabrani proizvod godine!

Italijanska kuhinja je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih kuhinja na svetu, ali više ne morate otputovati u Italiju kako biste uživali u raznovrsnim ukusima pasti, lazanja ili pice! Italija je zemlja koja neguje ne samo dugu tradiciju umetnosti, arhitekture, mode i muzike, već i dugu tradiciju kad je reč o kuhinji. Njihova jela ističu se raznovrsnim kombinacijama ukusa i začina, kao i tehnikama pravljenja nezaboravnog testa. Zato, ako ste ljubitelji tradicionalnih, italijanskih jela – probajte Dijamant Način začine Italije, kombinaciju sedam potpuno različitih, autentičnih biljaka, prepoznatljivih u italijanskim recepturama. Ovi autentični začini sadrže isključivo morsku so i napravljeni su bez ikakvih dodatnih pojačivača ukusa. Uz tek malo začina, vino i drage ljude, začas možete doživeti prepoznatljive, voljene ukuse Italije.

Za više informacija o Dijamant Način začinima Italije i začinima Meksika posetite Dijamant veb-sajt i zapratite ih na Instagramu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Evrokup: Pobeda Zvezde za kraj – Sportklub

Read Next

Golden Globes 2023: Ovo je kompletna lista nominacija