INSTRUKTOR FOLKLORA OSUĐEN ZBOG SEKSUALNOG ZLOSTAVLJANJA UČENICE – Beograduživo.rs

U aprilu ove godine uhapšen je D.N. (58), instruktor folklora iz Ostružnice, koga je prijavila učenica (12) da je seksulano zlostavljao.

Slučaj se dogodio 12. aprila u prostorijama KUD Milorad Pantić na Čukarici. Devojčica koja je uspela da pobegne javila je roditeljima šta se dogodilo, nakon čega su oni pozvali policiju. Prijavljen je za seksualno zlostavljanje, a mediji su danas preneli da je za isto delo osuđen na godinu i dva meseca zatvora.

izvor: Mondo

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI


Na portalu Beograd uživo možete ispratiti i ostale vesti i dešavanja u glavnom gradu.

GRADSKE VESTI: Događaji koje očekujemo danas u Beogradu, kao i oni koji su obeležili današnji dan.

SAOBRAĆAJ: Stanje u saobraćaju na današnji dan, planirani i trenutni radovi, gužve, udesi, blokade… Budite informisani!

GRADSKI PREVOZ: Kategorija Gradski prevoz vam donosi sve informacije u vezi sa redom vožnje i izmenama na dnevnim i nočnim linijama beogradskog javnog prevoza.

VAŽNI TELEFONIVažni telefoni svih bitnih institucija u Beogradu koji vam mogu zatrebati.

KULUTRA I ZABAVA: Šta se očekuje, šta se upravo dešava i šta je obeležilo današnji dan u Beogradu. Pozorišta, bioskopi, izložbe, koncerti, izlasci, sajmovi, street art i još mnogo toga!

BEOGRADSKE PRIČEKategorija u kojoj možete pronaći zanimljive informacije o našem gradu. Istorija Beograda, zanimljivi događaji kao i ličnosti koje su imale zanimljivu i značajnu ulogu u životu glavnog grada.Budite sigurni da će te pronaći neke zaista nesvakidašnje Beograđane, događaje i činjenice.

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

ISKLJUČENJA STRUJE ZA PETAK, 8. JUL – Beograduživo.rs

Read Next

Nik Kirjos odustao od Olimpijskih igara – Sportklub