• February 27, 2024

INCIDENT U ZEMUNU – MUŠKARAC (61) POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU U KUĆI PRIJATELJA – Beograduživo.rs

MUŠKARAC POLNO UZNEMIRAVAO DEVOJČICU – Kako su preneli domaći mediji, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv J.S. (61) muškarca iz Zemuna zbog sumnje da je polno uznemiravao maloletnu devojčicu.

On se sumnjiči da je 18.12.2023. godine u Zemunu izvršio krivično delo polno uznemiravanje, na taj način što je iskoristivši činjenicu da poznaje porodicu oštećene kao i činjenicu da se niko od punoletnih ukućana nije nalazio u kući, polno uznemiravao maloletnu oštećenu neprimereno je dodirujući.

U zvaničnom saopštenju se navodi da je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, da okrivljenog, nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine kao i da mu izrekne meru Zabrane približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom tako što će okrivljenom biti zabranjen pristup oko mesta stanovanja oštećene na udaljenosti od 100 m te zabraniti mu dalje uznemiravanje oštećene i komunikaciju sa njom u trajanju od tri godine.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKE VESTI

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Таковска 10: Коме је споран Дан Републике Срспске

Read Next

JOŠ JEDNA HOROR SCENA U GRADSKOM PREVOZU – AUTOBUS CEO U DIMU VOZI KROZ VITANOVAČKU (VIDEO) – Beograduživo.rs