Iliev uz Stanojevica: “Suma laže, postoji dokumentacija o povredi”

Sportski direktor stao na stranu trenera

Ivica Iliev, FK Partizan

Foto: MN Press

Nema mira danas u Partizanu, što zbog preganjanja sa najvećim rivalom Crvenom zvezdom zbog odlaganja meča, što zbog Sejdube Sume, koji je predveče udario po treneru Aleksandru Stanojeviću tvrdeći da ne govori istinu u vezi sa njegovim statusom i dešavanjima koja su pratila samovoljni odlazak u tabor reprezentacije Gvineje, iako se znalo da je povredjen i da nikoga nije pitao za dozvolu.

Tim povodom se oglasio i sportski direktor Ivica Ilev, koji je apsolutno stao na stranu Stanojevića, jer je upoznat sa slučajem još tada i ističe da je upravo Suma taj koji ne govori istinu, pošto za sve navedeno postoji i medicinska i pravna dokumentacija.

Kao sportski direktor iskreno sam razočaran Suminim ponašanjem. Kao neko ko ga je uvek i srčano branio, imam pravo da ga prvi i kritikujem. Sve što je izneo je velika laž, jer sve što je radio, radio je na svoji ruku, kršeći klupsku disciplinu i protokol, za šta postoji i medicinska dokumentacija – rekao je Iliev za Telegraf.

Sportski direktor je najavio oštru kaznu za Gvinejca.

– Što se tiče pasoša, nismo ga mi izgubili, već on. A o tome ko će da igra ili ne, odlučuje jedino i isključivo trener. Niko nema pravo to da komentariše, niti on niti bilo koji drugi igrač. Trener Stanojević ima apsolutno moje i poverenje svih u klubu. Dokle god sam ja sportski direktor, ovakve stvari se neće tolerisati i biće oštro sankcionisane. Nećemo dozvoliti da ovo poremeti fantastičnu atmosferu i rezultate koje klub pravi
– poručio je Iliev.

Video: Prvenstvo je neregularno, Skandal je šta radi Zvezda: Stanojević grmi kao nikad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Jokić se ne kaje što je odbio Srbiju: “Uradio bih opet isto”

Read Next

Asensio i Benzema nosili Real, Viljareal slavio prvi put – Sportklub