• February 28, 2024

Igor Vince o saradnji sa Femijem Kutijem: Otkrio da je opasno kretati se u nigerijskom Lagosu

Igor Vince

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Gost nove epizode video serijala Tanjug Reflektor bio je muzičar Igor Vince koji je govorio o svom nedavnom koncertu sa Big bendom Radio-televizije Srbije.

Vince je rekao da mu je koncert u Domu omladine Beograda bio nešto najlepše što mu se desilo u muzičkoj karijeri.

“To je velika čast čuti moje pesme u takvim aranžmanima. Sve vreme sam bio toliko ushićen i leteo sam od tog osećaja”, rekao je muzičar.

Vince je dodao da je koncert bio ogromna odgovornost i da je tokom priprema osećao veliku unutrašnju tenziju da sve bude na nivou, imajući u vidu i jubilej 75 godina Big benda RTS-a.

Vince je podsetio da je za sreću potrebno malo toga, kao u zemljama čiju muziku obožava Kubi i Brazilu, a to su “ples, muzika, jedna perkusija i to je to”.

Upitan kakva je njegova saradnja sa nigerijskim muzičarem Femijem Kutijem, Vince je rekao da se među njima muzički “prepoznala velika ljubav i strast”, i da je saradnja s njim uvek interesantna i dinamična.

Vince se prisetio da su jednom umesto uobičajeno u Kutijevom u Lagosu nastupali u drugom klubu i da su se pri povratku oko ponoći naišli na mostu na dva kamiona koja su im, učinilo im se, zatvarala put.

Prema njegovim rečima, u Lagosu je “opasno kretati se noću, tamo se to izbegava, gotovo se nikad ne radi – pojede vas mrak”.

“Kad sam video da se on (Femi) odsekao, stvarno sam mislio: ‘Ako je on zabrinut, nakon svega što je preživeo u Lagosu, gde su ga napali i oružano’. Međutim, imali smo sreću da je nešto drugo bilo u pitanju. Prošli smo nije bila opasna zamka kako je delovalo”, naveo je Vince.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Šta znači sanjati cirkus? Pazite se prevare i slatkorečivih ljudi

Read Next

ISKLJUČENJA STRUJE ZA PETAK, 8. DECEMBAR – Beograduživo.rs