I Olimpijakos u igri za Kampaca, za korak bliži Zvezdi – Sportklub

Kako pišu mediji u Španiji Realu je u četvrtak popodne istekao rok u kom može da izjednači ponudu za Fakunda Kampaca i da ga tako dovede u svoje redove. Novost je da Zvezda ima još jednog rivala u borbi za El Maga, ali se čini da su ‘crveno-beli’ najbliži tome da ga angažuju.

Fakundo Kampaco ima ponudu Crvene zvezde koju je Real mogao da izjednači, ali to nije uradio, što znači da je Kampaco sada za korak bliži selidbi u Beograd.

Ipak, Zvezdina ponuda nije jedina koju je Kampaco dobio. Navodno ga sada želi i Olimpijakos koji je takođe poslao ponudu, ali „Marka“ navodi da je ona manja od Zvezdine. Taj list je čak objavio vest sa naslovom da će Kampaco zaigrati za šampiona Srbije, ali se u samom tekstu navodi da je on na korak do dolaska u redove ‘crveno-belih’.

Još ranije je u igri i Armani, a italijanski novinari su pisali i da Faku ne želi ništa da rešava pre januara kada će jasno da li bi eventualno mogao da dobije još jednu priliku u NBA.

Iz Crvene zvezde su bili zagonetni kada se radi o dovođenju Kampaca, trener Ivanović je rekao da voli Argentince, a sa Kampacom bi imao tandem njega i Vildose. Po pisanjima medija Zvezda nudi Kampacu 1,8 miliona evra. U celom poslu bi ozbiljan faktor mogla da bude baš cifra jer Faku mora da vrati novac Realu koji ga je pustio u NBA uz dogovor da on isplati bivšem klubu šest miliona evra. Trenutno je ‘kraljevskom klubu’ dužan 2,6 miliona.

U međuvremenu je društvene mreže zapalio Luka Vildosa. Iako je navikao navijače da ih uveseljava potezima na parketu, sada je ih je zaludeo objaviom na Instagramu. Stavio je fotomontažu sebe i Kampaca koji je u Zvezdinom dresu.

Sponzor specijala Evroliga 22-23 – www.soccerbet.rs

Soccer Evroliga, Soccer Euroleague
SK

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

GEJZIR U ŽARKOVU – AUTOMOBIL UDARIO U HIDRANT I SAMO NASTAVIO DALJE? (FOTO, VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Stvari koje vaša zaova nikada ne bi trebalo da vam kaže