I Kejt Hadson dolazi u Srbiju? Lepa glumica igra u filmu “Nož u leđa 2”

Kate Hudson

Kejt Hadson / Foto: Profimedia

Kasitng za film “Nož u leđa 2” (Knives Out 2) odvija se punom parom, a poslednja koja se postavi pridružila je lepa holivudska glumica Kejt Hadson.

Hadoson će se pridružiti ekipi koju predvodi Danijel Krejg, a zasada je čine Lesli Odom Džunior, Katrin Han, Džanel Mone, Dejv Botista i Edvard Norton.

Detalji zapleta čuvaju se kao malo vode na dlanu, ali ono što je poznato jeste da bi snimanje trebalo da počne 28. juna u Grčkoj, odakle će se dalje nastaviti u Kanadi i Sjedinjenim državama. Kako je Telegraf.rs ranije pisao, ekipa filma je nedavno boravila u Beogradu i izviđala lokacije po glavnom gradu Srbije.

Podsetimo, drugi i treći nastavak priče o ekcentričnom detektivu Benoa Blanku napisaće i režirati Rajan Džonson, koji je već snimao u Beogradu, i to film “Braća Blum” (The Brothers Bloom).

Franšizu je od MRC-a i Lajonsgejta preuzeo Netfliks za neverovatnih 469 miliona dolara. Jedini uslov Netfliksa bio je da Krejg mora da se pojavi i u drugom, i u trećem nastavku.

Prvi deo filma “Nož u leđa” objavljen je 2019. godine. Budžet filma iznosio je “svega” 40 miliona dolara, da bi na blagajnama detektivska misteraja zaradila oko 311,4 miliona. Rajan Džonson, koji je za ovo ostvarenje bio i nominovan za Oskara, rekao je za THR da je počeo da radi na scenariju za drugi film nedugo nakon što je prvi objavljen.

[embedded content]

Što se tiče Kejt Hadson, njen poslednji projekat bila je Eplova serija “Truth Be Told” u kojoj glavnu ulogu igra Olivija Spenser, dok su komedija “Shiver” i epska fantazija “Mona Lisa and the Blood Moon” u postprodukciji.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Ako niste zadovoljni kako vam radi telefon, uz ovih nekoliko saveta služiće vas besprekorno

Read Next

Anastasija se sprema da “sprži” trending: Podelila je kadrove novog spota, a svi ga jedva očekuju