Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo – WANNABE MAGAZINE

Jedno je sigurno – muzika je ta koja nam zaista boji čitav život. Koliko vam se samo puta desilo da pronađete onu savršenu pesmu za trenutak u kojem ste, pustite je – i u svojoj glavi se osećate kao da ste u glavnoj ulozi u muzičkom spotu? Takođe, koliko puta ste patili u ljubavi, ili bili jarko zaljubljeni, i činilo vam se kao da su pesme koje puštate na maksimum volumena napisane i komponovane baš za vas i namenjene samo vašim osećanjima? Bilo kako bilo, muzika je pojačivač naših osećanja i naš verni partner u životu – i bez nje bi nam dani bili daleko monotoniji.

huawei 1 1 Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo

huawei 1 1 Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo

A sada, budimo iskreni. Kada ste poslednji put izašli iz stana bez slušalica? Ili vam se desilo da ih zaboravite, a onda se vratite po njih makar i kasnili, jer život bez slušalica jednostavno nema smisla. Čvrsto verujemo da postoji posebno mesto u životu za one ljude koji mogu da izdrže ulazak u prevoz bez slušalica, i da je to mesto na koje mi nikada nećemo kročiti. 

Naravno, kada koristimo slušalice, postoje standardi koje one moraju ispuniti – jer zaista ne želimo da naš omiljeni deo pesme koju slušamo prekinu buka okoline, nedostatak baterije, kabal koji će se slučajno zakačiti za nešto i povući nam slušalice iz ušiju ili nečiji glas u masi ljudi. Upravo zato, biramo nove Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice, koje nam donose vrhunski kvalitet, moderni dizajn i unapređene funkcije, po pristupačnoj ceni. 

huawei 2 1 Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo

huawei 2 1 Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo

Naravno, ovo nisu sve prednosti koje nam Huawei FreeBuds 4i bežične slušalice donose, a u nastavku vam nabrajamo još nekoliko razloga zbog kojih su baš one naš izbor!

Njihov unikatni dizajn je inspirisan prirodom

Ovalni i kompaktni dizajn Huawei FreeBuds 4i inspirisan je svetski poznatom plažom od crnog peska na Islandu, a dostupne su u bojama Ceramic White i Carbon Crystal Black. Njihova praktična kutija, koja je istovremeno i kućište za punjenje dizajnirana je tako da savršeno staje u vaš dlan, a sam oblik slušalica kreiran je tako da budu izuzetno udobne tokom njihovog višečasovnog korišćenja. Ove slušalice kreirane su za aktivne i energične korisnike, a zahvaljujući naprednoj Huawei audio tehnologiji, FreeBuds 4i pružaju vam netaknuti audio kvalitet bilo kada i bilo gde.

Vaša omiljena muzika može trajati ceo dan

Trajanje baterije jedan je od najvažnijih segmenata na koji obraćamo pažnju pri odabiru slušalica. Upravo zato, Huawei FreeBuds 4i poseduju bateriju velikog kapaciteta, koja omogućava audio reprodukciju do čak 10 sati.

Kada je opcija Aktivne redukcije šuma uključena, Huawei FreeBuds 4i nude do čak 10 sati neprekidne reprodukcije muzike ili čak 6 i po sati trajanja baterije tokom prilikom poziva. Takođe, u kombinaciji sa kućištem za punjenje omogućavaju do 22 sata reprodukcije muzike ili 14 sati rada prilikom korišćenja za glasovne pozive. Štaviše, vodeća tehnologija brzog punjenja kojom su Huawei koristi pruža 4 sata uživanja u zvuku za samo 10 minuta punjenja, tako da ne morate brinuti o nivou baterije, ma gde se nalazili.

huawei 3.png 1 Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo

huawei 3.png 1 Huawei FreeBuds 4i su slušalice koje menjaju pravila igre, a ovo je 5 razloga zašto ih volimo

Od sada slušajte samo ono što želite

Konačno, slušalice koje će zaista isključiti neželjene zvukove okoline. Huawei FreeBuds 4i detektuju ambijentalnu buku kroz mikrofone i generišu obrnuti zvučni talas kako bi redukovale šum. Algoritami za redukciju šuma identifikuju tipične bučne scenarije kao što su glasan javni prevoz, železnička stanica, kancelarija ili ljudski glas za optimizaciju Aktivne redukcije šuma, pružajući vam efikasno iskustvo slušanja.

Takođe, za slučajeve kada vam je potrebno da se ipak brzo uključite u konverzaciju a na sebi nosite slušalice – FreeBuds 4i poseduju Awareness Mode, odnosno režim svesnosti, koji vam omogućava da čujete okolinu bez skidanja slušalica. Jednostavnim pritiskom i držanjem slušalice, Huawei FreeBuds 4i će se automatski prebaciti između Awareness režima i Aktivne redukcije šuma.

Lako se povežite sa svim uređajima

Huawei FreeBuds 4i se jednostavno povezuju sa svim pametnim telefonima koji rade na iOS i Android operativnim sistemima, kako biste imali podjednako kvalitetno iskustvo slušanja, bez obzira na uređaj koji koristite. Sve Huawei FreeBuds slušalice, uključujući Huawei FreeBuds 4i, kompatibilne su sa svim operativnim sistemima. 

Slušalice koje vam ulepšavaju svakodnevicu

Slušalice su jedan od onih esencijalnih predmeta u našim životima, bez kojih ne možemo da zamislimo svakodnevicu. Ponekad se zapitamo kako je izgledalo vreme u kojem one nisu postojale, i usrećimo se mislima da to nije vreme u kojem smo živeli. Zato, pokupite svoj novi, savršeni par Huawei FreeBuds 4i slušalica, kliknite play i ulepšajte sebi život.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dodeljene su “Billboard” muzičke nagrade, a ovo su najbolji momenti sa ceremonije

Read Next

Ovo su stvari zbog kojih ne sme da vas grize savest