Hot Summer & Hot Couples: Novi holivudski parovi koje sigurno nismo očekivali

Ove godine je definitivno najveća vest bila pomirenje Jennifer Lopez i Bena Aflecka, a otada su vesti samo nastavile da se nižu. Da li je do retrogradnog Merkura ili ipak ne, svakako, u poslednjih mesec dana Angelina Jolie je viđena kako izlazi iz stana svog bivšeg supruga sa kojim se rastala još dvehiljaditih godina, Jonnyija Lee Millera; Irina Shayk i Kanye West viđeni su u Francuskoj kako slave njegov rođendan, a Angelina Jolie je ponovo bila na meti paparaca kada je zajedno sa Weekndom provela veče u restoranu u Los Anđelesu. Ipak, nijedan od tih holivudskih tračeva nije potvrđen, ali u nastavku teksta pročitajte koji to selebritiji su ovog leta potvrdili da u njihovim životima ljubav cveta.

Zendaya i Tom Holland

Glavni glumci novog “Spiderman” filma, Tom Holland i Zendaya, svoju su ljubav preneli i u “stvarni život”, a prošle nedelje paparaci su ih prvi put uhvatili kako razmenjuju nežnosti. Viđeni su u Los Anđelesu, u kraju u kojem živi Zendayina majka. Već godinama kruže glasine o paru “Tomdaya” koje govore o tome da su oni već godinama zajedno, samo su želeli da vezu kriju od javnosti.

Olivia Wilde i Harry Styles

Tridesetsedmogodišnja glumica i režiserka Olivia Wilde i deset godina mlađi pevač Harry Styles, još su u januaru ove godine viđeni na venčanju zajedničkih prijatelja. Ipak, od tada se više nisu pojavljivali u javnosti, do sada – kada su ih paparaci uhvatili kako uživaju na jahti u Italiji. Par deluje više nego zaljubljeno, a upoznali su se na setu filma “Don’t Worry, Darling” koji je Olivia režirala.

Bella Hadid i Marc Kalman

Supermodel Bella Hadid se na Nedelji mode u Parizu pojavila sa novim momkom, čiju je sliku objavila i na društvenim mrežama. Ovo je njena prva javna veza nakon romanse sa pevačem Weekndom. Momak na slici zove se Marc Kalman, i ljudi u njihovom okruženju potvrdili su da su se Bella i Marc upoznali preko zajedničkih prijatelja. Marc već godinama radi sa Travisom Scottom, dugogodišnjim partnerom Kyle Jenner, kao i sa manekenkom Kendall Jenner sa kojom je Bella bliska (Televisa presenta). On je umetnik koji je radio ilustracije za Travisov novi album, a radio je i kao modni asistent za NY Times.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Mesi skinuo prokletstvo, Argentina šampion Južne Amerike! – Sportklub

Read Next

Mejnstrim laži za koje ste i sami odgovorni