Horoskopski znaci kojima je najteže da traže ono što im treba – WANNABE MAGAZINE

Među onima koji bolje rade za druge nego za sebe, obično su brižne, lepo vaspitane i empatične osobe. Pristojnost i skromnost sprečavaju ih da se zauzmu za sebe, oni to smatraju “guranjem” i to im je neprijatno. Ali kada treba da ispune potrebe bližnjih, ili ih neko zamoli za uslugu, učiniće ono što za sebe ne bi. Stavljati druge na prvo mesto je vrlina, ali staviti sebe na prvo mesto – bar ponekad – najveći je izazov za pristojne i osetljive ljude. Pitajte ih šta su u horoskopu i verovatno ćete otkriti da u znaku ili podznaku imaju Raka, Ribe, Škorpiju ili Devicu.

Rak 

Rakovi su brižni i zaštitnički nastrojeni ne samo prema bliskim osobama, već i prema svima koji su u nekom stanju potrebe. Brinu o drugima nesebično i daju sve od sebe da svojima ispune želje i stvore sve uslove koji su im potrebni da bi se osećali dobro i mogli da rade, ili se odmaraju, bez uznemiravanja. Isto tako, pomoći će kolegama na poslu, komšijama i nepoznatim ljudima koji deluju izgubljeno i bespomoćno. Zaustaviće se na ulici da nekoga pitaju da li mogu nešto da mu pomognu, bez neprijatnog osećanja da se možda nameću, ali, ako njima samima treba pomoć, nastojaće po svaku cenu da nikog ne opterećuju i ne uznemiravaju. Ako ih pitate da li su dobro i da li možete nešto da učinite za njih, reći će vam da je sve u redu i zahvaliti vam na brizi i pokušaće tiho i nenametljivo sami da reše svoje probleme. Ukoliko vam se obrate za pomoć, znači da su zaista očajni i da su već pokušali sve što mogu i shvatili da ne mogu sami. 

Ribe 

Ribe su pouzdani savetnici, čuvari tajni i pronalaziči kreativnih rešenja za tuđe probleme. Kod njih svi dolaze da se požale i da dobiju utehu, razumevanje, podršku i pomoć. One prosto mogu da sagledaju razne situacije na sopstveni način, iz drugačije perspektive, da uoče povezanosti detalja koje drugi ne primećuju i imaju intuitivnu sposobnost da osete “scenario” po kojem se neki događaj odvija, znajući šta treba da se učini, kako bi se događaji uputili u željenom pravcu. Ribe priskaču onda kad je pomoć najpotrebnija i veoma su efikasne i delotvorne, preuzimaju stvari u svoje ruke nežno, ali odlučno, i pokazuju veliki autoritet u zauzimanju za druge. Međutim, kada se same nađu suočene sa problemima koji prevazilaze njihovu snagu, kada su previše uplašene da bi se oslonile na svoj osećaj i kada treba da se zauzmu za sebe da zaštite svoja prava, svoja osećanja, ili svoj integritet, Ribe osećaju snažan otpor da to učine, jer ne žele nikoga da uznemiravaju. Osećaju se bespomoćno i užasno, ali još im je gore pri pomisli da nekome treba da se požale, pokažu svoju slabost i prihvate pomoć. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Balmain x Maluma – muzika i moda isprepleteni u novoj kolekciji francuske modne kuće – WANNABE MAGAZINE

Read Next

6 stvari zbog kojih nikada ne treba da se izvinjavamo – WANNABE MAGAZINE