Horoskop za januar 2023: Ribe – WANNABE MAGAZINE

Saznajte horoskop za januar 2023: Ribe. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ovog meseca. 

Ljubav

Januar može biti naporan za vas, naročito u prvoj polovini meseca, kada je Mars u vašoj kući odnosa u kvadratu sa Uranom i Jupiterom, što može doneti snažne tenzije. U drugoj polovini meseca, napetosti dovode do nesporazuma, pa ćete morati da pronađete mnogo osećajnosti i diplomatskog umeća, kako ne biste natezali vezu do granica pucanja. Do kraja meseca, tenzija će popustiti i zvezde vam savetuju da izdržite, uz maksimum tolerancije i velikodušnosti. 

Ako ste sami, nećete biti posebno zainteresovani za ponude kojih može biti u izobilju – vama se ne završava praznična sezona, u kojoj ste mogli da budete komotni i udobno smešteni na svom kauču, uz knjige i filmove. Flert vam može neodređeno prijati, ali niko vam ne skreće pažnju, a brojne crvne zastavice koje uočavate čak i u površnoj komunikaciji, više su nego što možete da podnsete – čak i elektronskim putem. Poštujte svoju potrebu i držite se svog sveta – osoba koju želite, neće naići kao razarač zidina i osvajač, već kao dobrodošao budući sugrađanin.

RIBE mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za januar 2023: Ribe
Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Horoskop za januar 2023: Vodolija – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Čujte i počujte, FMP igra fenomenalno: Panteri pobedom protiv Studenata zaseli na 1. mesto u ABA ligi!