Horoskop za decembar 2022: Vodolija – WANNABE MAGAZINE

Saznajte horoskop za decembar 2022: Vodolija. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje.

Ljubav

Drage Vodolije, revolucionari i vanzemaljci horoskopa, skoro da ste pregurali još jedno putovanje oko Sunca. U proteklom periodu ste bili prinuđeni da se oslanjate na pomoć bližnjih da biste pregurali stres, a sada treba da nastavite da koristite ovaj sistem podrške. To je za vas velika lekcija uzemljenja, jer ste toliko spremni da spasavate sve oko sebe da možete zanemariti i sebe i svoje lične odnose. A oni koji vas vole, znaju to o vama i stalno vas posmatraju da vide kada treba da uskoče (i rade to, čak i kad se bunite). 

Kada, dakle, planeta komunikacije Merkur uđe u znak Jarca na kraju prve nedelje decembra, vaš zadatak je da izrazite svoje potrebe. Ovaj tranzit se dešava u vašoj kući nesvesnog i traži od vas da gledate unutra, a ne spolja. Mnogo ćete efikasnije popravljati svet, ako prvo navedete svoje granice, kažete NE napornim društvenim skupovima i nadoknadite svoju energiju odmorom i brigom o sebi. U partnerskim odnosima to znači zbližavanje sa partnerom, više telima nego rečima, jer ste u ovom periodu magično privlačni, a imate i priliku da proširite svoju definiciju ljubavnih i intimnih odnosa. Ukoliko ste sami, možda smatrate sebe aseksualnom osobom, ali slobodno reč „seks“ zamenite rečju „senzualnost“ i upotrebite je da označite svoje omiljene načine da se ophodite prema svom telu. A zatim nastojte da te načine praktikujete tokom celog decembra, kako biste sebe nagradili za samopregor i svom unutrašnjem detetu nadoknadili zanemarivanje u proteklom periodu. 

VODOLIJA mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Vodolija
Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dešam: Imate li broj Koline? – Sportklub

Read Next

Španija “prodala” Nemačku i porazom od Japana poslala Pancere kući, Japan ide na Hrvatsku!