Horoskop za decembar 2022: Ribe – WANNABE MAGAZINE

Saznajte horoskop za decembar 2022: Ribe. Ljubav, posao, zdravlje – evo šta vaš horoskopski znak može očekivati ove nedelje. 

Ljubav

Tema prijateljstva je u prethodnom periodu za vas bila u prvom planu, a vaša vladajuća planeta Neputn kretala se retrogradno, dajući vam zadatak da bolje slušate svoju intuiciju. Kada Neptun krene direktno, već početkom decembra, pitaće vas šta ste naučili, pa se zato preslišajte. Bilo da ste prihvatili da je vreme za novi posao ili bolju vezu, ili ste pronašli radost u onome što imate, važno je da priznate tu lekciju. U idealnom slučaju, sada imate bolji osećaj za svoje potrebe i spremniji ste da ih izgovorite i da se zauzmete za sebe. U drugoj nedelji decembra, Venera ulazi u znak Jarca i to je momenat za ispunjavanje svojih potreba u ljubavi. Zato uživajte, bilo da upoznajete nekog novog, prihvatate činjenicu da vam je zabavljanje dosadno, ili čak prihvatate bračnu ponudu. Jedna od boljih stvari kod vas je to što znate kako da se dobro provedete i vaše raspoloženje je zarazno, a to znaju i vaši prijatelji i poznanici, pa ćete biti pozvani na sve zabave. Idite tamo gde vam intuicija kaže da će vam biti najprijatnije.

Obično ste veoma suzdržani u pogledu svojih osećanja i radije se krijete iza cinizma, ili druge fasade (nezainteresovanosti, ljubaznosti), ali u ovom periodu će vam biti suviše zamorno da držite tu masku i želećete svima da kažete sve i bićete prilično strastveni, bilo da izjavljujete ljubav, ili izražavate nezadovoljstvo. Nemojte se čuditi kada drugi ostanu nemi i u šoku, biće im potrebno malo vremena da prihvate ovaj deo vas. A i vama će biti potrebno malo vremena da taj deo kultivišete i opremite veštinama komunikacije.  

RIBE mesecni horoscop LJUBAV Horoskop za decembar 2022: Ribe
Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Dešam: Imate li broj Koline? – Sportklub

Read Next

Španija “prodala” Nemačku i porazom od Japana poslala Pancere kući, Japan ide na Hrvatsku!