Horoskop za 2022: Ribe – WANNABE MAGAZINE

Januar je pogodan za novi posao i profesiju, a uspeh je osiguran, ukoliko ste u poslovnom partnerstvu, ili deo tima. Entuzijazam vam je na visini i vodi vas ka profesionalnim dostignućima, kao što su unapređenje, putovanja, poštovanje kolega i pretpostavljenih. Februar donosi konflikte u vaše odnose, ali pokušajte da održite svoje vrednosti i sačuvate bliske veze.

U martu i aprilu je povoljan period za dugoročne investicije. Morate se više angaživati na poslu, ukoliko želite da uspete. Održavajte rutinu fizičkog vežbanja i pravilne ishrane, kako biste imali dovoljno energije u aprilu.

U maju je dobro vreme za ulaganje u nekretnite. Ipak, savetuje vam se da obratite više pažnje na detalje, pre nego što potpišete neki ugovor. U junu ćete se dobro osećati, bićete zdravi i snažni.

U septembru i oktobru, imaćete mnogo sastanaka, a možete i upoznati svoju srodnu dušu. Savet je da ne žurite, i da sagledate sve prednosti i nedostatke pre ulaska u ozbiljnu vezu. Na poslu, fokusirajte se na jedan ili dva projekta i ne rasipajte energiju na dodatne zadatke, pre nego što završite započeto.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Horoskop za 2022: Vodolija – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Proleće prvog dana u godini – suvo i toplo, temperatura do 16 stepeni