Hjulmand: Neverovatna je moć u ovim igračima – Sportklub

Selektor Danske Kasper Hjulmand bio je razočaran ishodom polufinalnog susreta protiv Engleske, ali ne i celokupnim učešćem na EURO 2020.

Ovo je veliko razočarenje. Bili smo tako blizu finalu, ali različite okolnosti tokom meča onemogućile su nas da napravimo taj završni korak. Neverovatno je šta su momci uradili. Neverovatna moć je u njima. Igraju fudbal na fantastičan način. Napadali smo, postizali golove i pokazali se u pravom svetlu. Igrači su dali sve što su imali, na i van terena – rekao je Hjulmand.

Danska je treći put u istoriji igrala polufinale EURO i takođe, treći put je otišla u produžetke. Ali za razliku od 1992. i 1984. ovog puta nije dočekala penala i doživela je drugi poraz, posle Španije 1984. Ipak, kao najveći uspeh danskog fudbala ostaće 1992. kada je prvo u polufinalu pobeđen aktuelni šampion Holandija posle boljeg izvođenja penala, a potom i u finalu Nemačka za evropsku titulu.

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.(PROMO)

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

DA LI SE U PREVOZU NOSE MASKE? – Beograduživo.rs

Read Next

SK studio: Više o sudiji, manje o Englezima i finalu – Sportklub