• February 27, 2024

High street brendovi su lansirali ski kolekcije, a ovo su najbolji komadi iz domaće ponude

Vreme je za skijanje! Ove godine, čak i u high street brendove stigla je ski odeća, a WANNABE stilisti su proverili koji komadi su stylish i u trendu ove zime.

Pre nego što rezervišete svoje zimovanje 2024. godine i uputite se na snežne staze, opremite se modernom i chic odećom koja će biti funkcionalna, ali će vam, takođe, dati dozu samopouzdanja. Svake godine, najpopularnija lica ski mode su Kendall Jenner, Hailey Bieber i Kylie Jenner, koje su Aspen u Koloradu pretvorile u “it” mesto zime.

Recimo, Kendall ove zime u Aspenu nosi YSL puffer ski jaknu uz Rick Owens ski čizme do kolena i grejače za uši.

Bilo da želite da uživate u pogledu sa žičare, a zatim se spustite uzbudljivim stazama, ili biste radije upijali snežne prizore dok sedite na terasi na suncu, biće vam potrebna adekvatna odeća da se nosite sa hladnoćom, vetrom i snegom.

Pri odabiru ski odeće ne treba da mislite samo o trendovima, već i o komadima posebno dizajniranim za zimske sportove. Vaš ski autfit treba da sadrži tri sloja: prozračni, osnovni sloj za uklanjanje znoja, srednji sloj koji će vas zagrejati i spoljašnji sloj koji vas štiti od snega i padavina.

Nošenje adekvatne odeće ne odnosi se samo na izbor odgovarajućeg skafandera, jakne ili pantalona. Morate zaštititi svoje ekstremitete koji su posebno osetljivi na hladnoću. Kad vam je hladno, vaše telo koncentriše protok krvi ka vitalnim organima, poput srca ili mozga, kako bi ih održalo na konstantnoj temperaturi od 37°C. Zbog toga su ekstremiteti, kao što su stopala ili ruke, posebno osetljivi na hladnoću. Uz to, obavezno kapom zaštitite glavu od hladnoće – ili još bolje, skijaškom kacigom.

Skijaška jakna ili kombinezoni moraju imati dodatke koji će vas zaštititi od snega i vetra. Primer takvih dodataka je čičak na rukavima, za zatezanje jakne oko zglobova, ski manžetne koje vire sa kraja rukava da bi sprečile da sneg uđe u jaknu, kao i podesiva kapuljača za skijanje po svim vremenskim uslovima.

Korisni džepovi na ski odeći mogu vam olakšati život na uređenim stazama, na primer, džep za ski kartu, unutrašnji džep za telefon ili siguran džep za gotovinu ili kartice.

Sad, kad smo naučili osnove odevanja za skijanje, vreme je za šoping i uživanje! Pogledajte šta su WANNABE stilisti pronašli i izdvojili iz ski kolekcija high street brendova u Srbiji.

Ski odeća iz kolekcija high street brendova

Superdry ženski kombinezon za skijanje (Fashion&Friends)

Crvena je boja koja je obeležila ovu sezonu, pa što je ne biste odabrali i za skijanje? Superdry kombinezon od vodootpornog i prozračnog materijala ima sve što vam treba za udoban i stylish spust.

s1 High street brendovi su lansirali ski kolekcije, a ovo su najbolji komadi iz domaće ponude

Oysho total ski look u snežnobeloj boji

U Oysho možete kupiti total ski look, koji se sastoji od strukirane ski jakne i ski pantalona blago zvonastih nogavica. Bela boja tokom zime izgleda čarobno i neodoljivo je chic izbor za planinu.

s2 High street brendovi su lansirali ski kolekcije, a ovo su najbolji komadi iz domaće ponude

Zara ženski kombinezon

Iz Zara ski kolekcije, naši stilisti izdvajaju kombinezon u boji peska, sa crnim detaljima. Napravljen je od troslojne vodootporne, elastične, tehničke tkanine.

s3 High street brendovi su lansirali ski kolekcije, a ovo su najbolji komadi iz domaće ponude

Bershka ski jakna i Bershka ski pantalone

U Bershka ponudi izdvaja se ski komplet totalno u stilu steam punk esetetike. Siva i bela boja izgledaće moćno na snegu, a i pantalone i jakna imaju sve dodatke za prijatno skijanje.

s6 High street brendovi su lansirali ski kolekcije, a ovo su najbolji komadi iz domaće ponude

Ženske čizme Moon Boot Icon (N sport)

Moon Boot čizme su već kultna obuća za zimu, a maslinastozeleni model iz N sport asortimana će se lako uklopiti u bilo koju ski opremu.

s5 High street brendovi su lansirali ski kolekcije, a ovo su najbolji komadi iz domaće ponude

Pročitajte i ovo: It’s Ugg season: Kako da nosite najpopularnije čizme sveta ove zime

Naslovna fotografija: instagram.com/footwearnews

Božica Luković

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Top 10 najgledanijih Netflix serija 2023. godine su pravo iznenađenje

Read Next

Одржан шести протест испред РИК-а у Београду