Hajde da pričamo o ženskim orgazmima, dobro ste pročitali – orgazmima – WANNABE MAGAZINE

Orgazmi su pola zdravlja. To potvrđuje svaka nauka. Dobro, ne baš svaka, ali znate na šta mislim. A žene polako preuzimaju kontrolu nad orgazmima, jer što se više bavimo ženskim telima shvatamo koliko je lepo biti žena. Za žene, orgazam ne označava kraj seksualnog čina, kao što je to slučaj sa muškarcima, već samo početak. Orgazmi su samo potvrda da žena uživa u seksu i to može biti posebna vrsta igre, jer se onda možete potruditi da joj pomognete da doživi što više orgazama, a mi ćemo vam otkriti kakve sve različite orgazme žene mogu da dožive.

Seks služi za uživanje i muškarcima i ženama, zato je potrebno da redovno pričamo o tome. Regularni orgazam, šta god da to za vas značilo, ubrzava protok krvi kroz telo, opušta i smiruje, što nekako ima smisla kada se setimo da nakon što doživimo orgazam imamo samo želju da se ispružimo. Ali, kakvi sve orgazmi mogu da budu za žene?

Vrste ograzma

Kada na ženskom telu dodirnete prave tačke i uzbudite ih možete izazvati nekoliko talasa vrhunca koji se spajaju u jedan. To se dešava kada se više različiti senzacionalnih osećaja spoji u jedno, i izazove bombastični momenat vrhunca. Kako postići kombinovan orgazam?

Razmišljajte u sledećem pravcu: potrebno je stimulisati klitoralnu regiju i spolja i iznutra. Fokusirajte se prvenstveno na klitoris spolja iliti glans clitoris koji je najosetljiviji deo klitorisa, jer, da, klitoris je sastavljen iz više anatomskih delova. Taj deo je samo mali vrh brega koji predstavlja klitoralna regija kod žena. Većina klitorisa se zapravo nalazi iza vulve, prislonjena na pubičnu kost. Zato je zadovoljavanje žene prstima mnogo efikasnije, a to ujedno predstavlja i sledeći korak. Kada dovoljno vremena posvetite vrhu brega, onda se posvetite predelu unutar vagine, okrećući prste tako da njima možete dodirivati klitoralni deo koji se naslanja na pubičnu kost. Ova kombinacija pokreta može dovesti ženu do kombinovanog orgazma. Tog osećaja da vrhunac dolazi iz više pravaca, ali da se talasi sudaraju i manifestuju na jednom delu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Žinjak je i u 37. godini veliki majstor! (VIDEO) – Sportklub

Read Next

Dan zaljubljenih će vam biti savršen uz ove autfite za dejtove! – WANNABE MAGAZINE