• November 29, 2023

GUITAR ART FESTIVAL – ULAZNICE U PRODAJI – Beograduživo.rs

U Beogradu će od 1. do 5. juna biti održavn Guitar Art Festivalmeđunarodni festival gitare, pod nazivom Digital Revolution.

Novi projekat festivalske produkcije je i aplikacija Guitar Art preko koje će se prenositi deo programa.

Festival otvara grupa 40 Fingersčiji prošlogodišnji koncert je otkazan. Svi koji imaju ulaznice za 12. mart 2020. godine mogu iste zameniti za ovaj koncert od ponedeljka, 17. maja do srede, 26. maja i to u holu Kombank dvorane na Guitar Art pultu. Nakon ovog datuma zamena karti više nije moguća, već će morati da se kupe nove ulaznice, ukoliko bude mesta, u skladu sa epidemiološkim merama.

Koncerte klasične muzike na Guitar Art festivalu održaće i gitaristi: Ruben Betenkurt iz Portugala, Tal Hurvic iz Izraela i Julija Trinšok iz Nemačke. Ulaznice za koncerte Guitar Art Klasika, 2. i 4. juna u velikoj sali Doma omladine Beograda, biće po ceni od 1.000 dinara.

3. juna očekuje se i nastup Vlatka Stefanovskog u velikoj sali Doma omladine u Beogradu. Prodaja karti po ceni od 2.000 dinara biće od ponedeljka, 17. maja na blagajni Doma omladine ili preko tickets.rs

Zatvaranje festivala je zakazano za 5. jun na velikoj sceni Kolarčeve zadužbine i svetsku premijeru koncerta Recuerdos de Belgrado. Prodaja ulaznica po ceni od 1.200 dinara, kao i zamena starih sa cenom i datumom 14. mart 2020. godine, biće moguća od ponedeljka, 17. marta, na blagajni Kolarčeve zadužbine.

Više informacija na LINKU.

Najnovije na Beograd uživo:

POGLEDAJ JOŠ: KULTURA I ZABAVA

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

KORONA VIRUS COVID-19 U SRBIJI – AKTUELNO STANJE – Beograduživo.rs

Read Next

Nole posle dva meča: Finale sa Rafom? Samo o oporavku mislim – Sportklub