• January 23, 2022

Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti

Look 095 Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti

Father, son and house of Gucci” definitivno je naša nova zakletva. Čuvena italijanska luksuzna modna kuća Gucci predstavila nam je svoju najnoviju modnu kolekciju, za prolećnu sezonu 2022. godine, i u potpunosti nas oduševila. Već smo bili veliki Gucci fanovi i pomno pratili sve promene koje je kreativni direktor kuće Alessandro Michele uneo u estetiku brenda, a sada sa sigurnošću možemo reći da je ovo jedna od najboljih, ne samo Gucci modnih revija već i modnih revija uopšte, koje smo u ovoj godini videli. Revija je održana u Holivudu, na čuvenom Bulevaru slavnih – koji je poslužio kao najsavršenija modna pista. Prisustvovale su joj mnoge poznate zvanice, a neke od poznatih ličnosti, kao što su muzičarke Phoebe Bridgers i St. Vincent, ali i glumci Jared Leto i verovali ili ne – Macaulay Culkin, prošetali su modnom pistom u ulozi modela.

Look 048 Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti

Rast popularnosti brenda Gucci

Italijanska modna imperija Gucci odlučno osvaja modni svet na globalnom nivou, a njeni fanovi su najpoznatije ličnosti širom sveta, koje redovno učestvuju u kampanjama ovog poznatog brenda. Iako smo Gucci oduvek vezivali za tradiciju i luksuz, možemo reći da brend od 2015. godine proživljava novi talas svoje popularnosti, koja i dalje nezadrživo raste. Brend Gucci ponovo je simbol modnog elitizma i brend koji svako želi da nosi, a on atraktivnim dizajnom apsolutno opravdava svoju novostečenu slavu.

Hollywood pa ceo svet

Povratak poznatih modnih kuća na modne piste svima nam je nedostajao, a modni brend Gucci odlučio je da u ovoj godini svoju reviju kreira u “go big or go home” stilu.

U skladu sa filmom “House of Gucci” koji sa nestrpljenjem iščekujemo, i u kojem ćemo u glavnim ulogama gledati Lady Gagu i Adama Drivera, nismo ništa manje ni očekivali od revije u samom srcu Holivuda. Gucci odlučno osvaja Ameriku, a revija na Bulevaru Slavih je, sigurni smo, tek početak.

Look 008 Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti
Look 038 Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti

Zvezde hodaju po zvezdama

Ništa ne govori status kao iznajmljivanje Bulevara slavnih koji će poslužiti kao modna pista. Ovaj čuveni holivudski bulevar odlikuju zvezde sa imenima najpoznatijih ličnosti iz sveta sedme umetnosti, a njima su tokom najnovije revije brenda Gucci i prošetale neke od najpoznatijih filmskih zvezda današnjice, kao što su veliki Gucci poštovalac Jared Leto i glumac Macaulay Culikn, poznat po svojim ulogama u franšizi filmova “Home Alone”. 

Tokom noći revije, zvezde se nisu samo prostirale nebom iznad piste, već su se nalazile na pisti i među prvim redovima.

Filozofija brenda Gucci

Kreativni direktor brenda, Alessandro Michele,  izjavio je kako, iako Los Anđeles nije jedna od prestonica mode, jeste veoma fashionable grad – i samim tim savršeno mesto za prikazivanje onoga što modna kuća Gucci predstavlja.

Brend Gucci oduvek se mogao pohvaliti pokretanjem najnovijih trendova, ali i održavanjem tradicije i vrhunskog zanatstva koji odlikuju italijansku modu. Gucci nikada nije samo prodavao odeću, već kompletan stil života i estetiku, što nastavlja da neguje i dan-danas. Kada nosite Gucci, jasno je da ste osoba kojoj je stil važan, koja uživa u luksuzu i koja je u skladu sa najnovijim trendovima.

Gucci se ne nosi, Gucci se živi.

Look 001 Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti
Look 087 Gucci osvaja Holivud: Najnovija revija brenda održana je na Bulevaru Slavnih, uz prisustvo poznatih ličnosti

Prepoznatljiva Gucci estetika

Najnoviju reviju brenda Gucci odlikuje prepoznatljiva estetika, koju brend nadograđuje tokom prethodnih nekoliko godina, ali i iskorak u novi stilski pravac. Brend Gucci uvek ćemo prepoznati po referenciranju na modu sedamdesetih godina, neobičnim psihodeličnim printovima i atraktivnim modnim detaljima, a njihove revije nikada nisu dosadne. 

Ipak, ova revija nam pored očekivanog nudi i ono neočekivano, a to su istraživanje novih odevnih formi, savremenija stilizacija naizgled retro krojeva, novi prikaz elegatnosti i neobična inspiracija western futurizmom. Alessandro Michelle je zaista nadmašio sebe, uspevši da tradicionalni Gucci duh spoji sa savremenim izrazom, i time kreira novu modnu struju. 

Bilo da ste fanovi Gucci estetike ili ne, trebalo bi da obratite pažnju na ovu modnu reviju – jer ćete uskoro primetiti njen uticaj na komercijalnu modnu scenu. Modni brend Gucci savršen je spoj tradicionalne prošlosti i modne budućnosti, a naredni period biće u njegovom znaku. 

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Stan Carrie Bradshaw sada možete iznajmiti putem Airbnba

Read Next

RHMZ upozorava na veliku količinu padavina, crveni meteo-alarm na zapadu Srbije