Gornji delovi koje možemo da nosimo uz farmerice ovog proleća – WANNABE MAGAZINE

Sinulo je sunce, proleće je davno došlo u naš sokak, i sve ostale fraze koje smo koristili kao uvod za sastave u osnovnoj školi… S tim da proleće stvarno jeste došlo, i to ne ono fejk proleće, već ono pravo, mirišljavo i sunčano. Iako smo okupane suncem, i dalje se ne usuđujemo da izađemo iz farmerica. Jesmo izašle iz debelih zimskih jakni i zamenile ih kožnim jaknicama i mantilićima, ali za suknje i haljinice i dalje nemamo hrabrosti. U međuvremenu, predlažemo vam šta sve možete da nosite od gornih delova uz farmerke, da budete stajliš, a da se ne smrznete dok nam ne dođu još topliji dani.

Džemper na prugice

Možda je nekome asocijacija na proleće cvetni print, ali nekima je i džemper na prugice. Ovo je klasična kombinacija koja najbolje izgleda u teget-beloj varijanti, ali ako biste išli na nešto svetlije, i to je okej. Upašite ga u farmerice sa visokim strukom, a možete ga ukombinovati i uz mom jeans ili uz uske farmerice. Možete dodati i zlatnu ogrlicu sa priveskom, i spremni ste.

Vintidž kardigan

Ovaj modni komad savršen je za prelazni period. Kada nije baš previše vruće ili previše hladno, kardigan je pravi izbor, pogotovo u kombinaciji sa farmericama. Odlučite se za neke pastelnije nijanse poput nežnoroze ili pistaće-zelenu, i izgledaćete kao prava Parižanka. Vintidž kardigane možete naći zaista svuda, čak i u maminom ormanu ili second hand šopovima, a opet će “odraditi posao”.

Bela košulja na kopčanje

Najjednostavniji izgled je često najupečatljiviji. To je obično slučaj kada rešite da obučete belu košulju i farke, a to je idealna opcija za ovu sunčanu sezonu koja nam predstoji. Najbolje je da je ukombinujete sa nekim svetlijim džinsom, a šta god da se odlučite da obujete ići će vam u prilog. Bilo da ste više za starke, espadrile ili možda čak baletanke (koje zaista ne stoje svakom), sve ćete moći da uklopite.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Upozorenja da imate posla sa narcisoidnim tipom (nemojte ih zanemariti) – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vest o kojoj bruji ceo Holivud – nova (stara) romansa na pomolu – WANNABE MAGAZINE