Goli život Lidije Vukićević! U 59. godini skinula sve sa sebe, komentari “divljaju”

“Mislim da si draga okrenula sat na drugu stranu jer si ti sve mlađa i mlađa”, glasio je jedan od komentara

Lidija Vukićević

Foto: Instagram/vukiceviclidija

Popularna glumica Lidija Vukićević šokirala je sve svojom transformacijom, a sada je novom objavom na kojoj je samo u gaćicama.

Naime, Lidija je nedavno iznenadila fanove kada je pozirala sa crnom perikom, a svi su komentarisali koliko joj lepo stoji i ravna kosa.

Nakon te podrške svojih pratilaca, Vukićevićeva je na svom Insta-storiju objavila nekoliko snimaka iz salona i najavljivala promenu,a onda je usledio šok.

Lidija je objavila fotografiju na kojoj bi je malo ko prepoznao. Njena kosa je potpuno ravna, a krase je i crveni pramenovi.

Međutim, ovde nije kraj njene transformacije.

Em što je šokrala sve svojim novim izgledom na kojem podseća na dvadesetogodišnjakinju, Lidija je sada objavila fotografiju iz jednog laser-centra na kojem joj se vidi celo telo za koje se može da je dovela do savršenstva, iako je u šestoj deceniji. 

Popularna glumica je na sebi imala samo crne gačice, a bujne grudi je pokrila rukom, dok su joj pramenovi kose padali preko ramena.

Komentari ispod nove objave počeli su samo da se nižu, a Lidija je i ovoga puta “zapalila” Instagram.

“Vau, kakva žena, kakva bomba”, “Mislim da si draga okrenula sat na drugu stranu jer si ti sve mlađa i mlađa”, “Izgledaš kao dvadesetogodišnjakinja”, “Ti si kao vino”, “Svakim danom si sve lepša”, “Koliko negovana i prelepa žena”, “Koža ti je kao svila” – samo su neki od komentara njenih pratilaca.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Teodora otišla na odmor, pa se pokajala: Ne mogu bez interneta i telefona, odmah sam se vratila kući

Read Next

A gde je kamera? Novi trend uskoro stiže na nove modele telefona