Godina 2022. biće najbolja za ova tri horoskopska znaka – WANNABE MAGAZINE

Budućnost nije izvesna ni za koga, ali astrološki izveštaji prognoziraju izazovnu i uspešnu godinu, u mnogim aspektima. Godina 2022. donosi niz intenzivnih kosmičkih uticaja (retrogradna kretanja više planeta, pomračenja, međusobni odnosi planeta…) koje ćemo svi osetiti, jače ili slabije. Međutim, za ova tri horoskopska znaka, prognoze su najpovoljnije:

Ribe

Ovo je vaša godina! Zvezde donose takav uticaj da se sve preokreće u vašu korist. Sreća je na vašoj strani, prilike se pojavljuju neočekivano, a vi samo treba da prolazite kroz vrate koja se pred vama otvaraju. Ovo je za vas „godina toka“ u kojoj će vam sve ići lakše, uz manje frustracije i nervoze, sa više radosti, uspeha u društvu, sreće u ljubavi, prodora u karijeri. Stvari će se dešavati, a vi ćete uživati u svakom danu svog života. Dve velike planete donose svoj pozitivan uticaj:

Jupiter je u vašem znaku do 10. maja, a zatim ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, što vam donosi sreću i snagu na početku i na kraju godine.

Vaša intuicija je u usponu, zahvaljujući Neptunu, vašem dragom prijatelju, koji je usklađen sa energijom Riba. Neptunu je potrebno više godina da prođe kroz jedan znak (jer je najudaljeniji od Sunca, tako da će njegov uticaj trajati do 2025. godine.

Iskoristite ovaj kosmički uspon da istražite šta za vas znači „biti ono što jesam“, uronite u svoj unutrašnji svet, vođeni snovima i intuicijom i slušajte svoje srce.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo su retro modni trendovi koje Jennifer Lopez iznova vraća u modu – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 17. februar