Goca i Ceca se srele kod Rodića u Titelu: Božinovska otkrila da li su pevale na slavi kod prijatelja

Titel, slava Đurđevdan

Goca Božinovska, Foto: ATA Images

Folk pevačica Goca Božinovska, koja je prvi put bila kod budućih prijatelja Danijele i Bogdana Rodića na slavi u Titelu, oglasila se dan posle Đurđevdana da bi otkrila svoje utiske, ali i kako je protekao susret sa koleginicom, folk zvezdom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Naime, folkerka je  ispričala kako su nju i Svetlanu Cecu Ražnatović u tazbini njihovih sinova Mirka Šijana i Veljka Ražnatovića odlično dočekali.

Ona je istakla i da se sa Cecom ispričala pošto se mikrofona, prema njenim rečima, ovom prilikom, nisu latile.

Prvi put sam sada došla kod Rodića i mogu da kažem da sam oduševljena Danijelom i Bogdanom. Pravi su domaćini, u to nisam ni sumnjala, a sad sam se i uverila. Ne znam mnogo njihove rodbine koja je bila na slavi, ali sam se sa Cecom slatko ispričala kad je došla. Nismo se dugo videle, pa smo razgovarale sve vreme. Super smo se provele na slavi kod prijatelja, odlično su nas dočekali za Đurđevdan. Puno sam pričala i sa prijom, ona je jedna žena iz naroda, ne zanima je javni svet i drago mi je da se drži svog stava. Meni je bitno samo da se deca slažu i vole, za ostalo ćemo lako – rekla je Goca za Srpski telegraf, pa otkrila da ni Ceca ni ona nisu zapevale na slavi:

Nedavno mi je umrla majka, pa se nisam baš veselila. Deca kao deca, uvek teraju da se peva, ali nisam bila za to. Iznenadila sam se i kad su trubači došli, ne znam ko ih je zvao, samo su uleteli u salu gde smo sedeli, ali dobro. Slava je, što da ne. Posle je tu svirao bend, ali nas dve se nismo hvatale mikrofona.

Podsetimo, porodica Rodić proslavila je Đurđevdan, u kući u Titelu u kojoj žive Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana.

Goca je na sebi imala crno odelo kojim je istakla svoju vitku figuru i pokazala zašto važi za jednu od najzgodnijih pevačica u zrelim godinama. 

Ceca je došla sa emotivnim partnerom Bogdanom Srejovićem, u belom džupu koji je u vlasništvu folk zvezde.

(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Preuzeto sa: https://www.telegraf.rs/rss

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 7. maj

Read Next

Jedan od najboljih Samsungovih telefona odlazi u zasluženu penziju