• November 29, 2023

Glumica Rebel Wilson se konačno otvorila, otkrila zašto je smršala 30 kilograma i kako je to promenilo njen život – WANNABE MAGAZINE

Australijska glumica Rebel Wilson je bila voditeljka ovogodišnje dodele britanskih filmskih nagrada BAFTA. Ona je skrenula pažnju javnosti time što je izgubila skoro 30 kilograma u roku od godinu dana. Sasvim se transformisala i nemoguće je ne primetiti razliku u njenom izgledu.

Ona je na otvaranju BAFTA manifestacije održala monolog u kom je govorila o svom gubitku kilograma. Kaže da je svi pitaju zašto je odlučila da smrša. Razlog je taj što želi da dobija više ponuda za uloge.

Problem je u tome da, kad imate višak kilograma, dobijaćete uloge samo na osnovu svojine težine. To obično bude u komedijama, retko kad glavna uloga (sem ako nije u pitanju neka čarobna transformacija) i osoba sa viškom kilograma ima ulogu groteske. Retko kad bude ozbiljno shvaćena kao glumica i teško izlazi iz žanra komedije.

Rebel dalje govori o tome da nikada nije imala problema sa samopouzdanjem i da se to kod nje nije promenilo. Ono što se promenilo je način na koji je ljudi tretiraju. Ranije uopšte nisu obraćali pažnju na nju, a sada, kada je u dobroj formi, ljubi su ljubazniji prema njoj, otvaraju joj vrata, žele da joj pomognu.

Rebel je priznata kao glumica, ima odlične uloge, ali mediji sad najviše pišu o njoj zbog njenog gubitka kilograma.

Postavlja se pitanje zašto je Rebel odlučila da o svojoj transformaciji priča na otvaranju BAFTA dodele nagrada. Vrlo je moguće da je zbog toga što je znala da će se o njoj pisati i htela je da preduhitri novinare i sama diktira narativ. To je definitivno bila dobra odluka, iako bi neki to možda smatrali neukusnim.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

Ten Hag: Čekao sam trenutak magije Berhuisa ili Entonija – Sportklub

Read Next

Adidas okupio mlade fudbalerke iz Beograda kako bi pružio podršku devojčicama u sportu – WANNABE MAGAZINE