Glumci Tamara Dragičević i Petar Benčina su odabrali: Ovo je automobil u koji oni imaju puno poverenje

Kada pomislimo na porodicu, prvo pomislimo na porodični dom

Ali, da li znate koja je to vaša „kuća van kuće“? To bi bio vaš porodični automobil, u kojem ste proveli sate i sate kvalitetnog zajedničkog vremena, u kojem ste se smejali do suza, pomalo raspravljali, pevali na sav glas, prevozili decu, roditelje, prijatelje, rođake, tražili parking u gradu i putovali na more, napakovani sa više kofera nego što vam je zapravo potrebno.

Automobil je jedan od stubova srećne porodice, sigurni prostor u kojem smo bliski i koji je naš verni partner u osvajanju novih životnih staza. U kolima se odvija veliki deo života, a vaš automobil ne nosi sa sobom samo kilometražu pređenih puteva već i kilometražu emocija i zajedničkih iskustava.

[embedded content]

Odabir porodičnog automobila jedan je od ključnih koraka uspešnog bračnog života, a mi vam u nastavku otkrivamo šta bi sve to jedan savršeni porodični automobil trebalo da vam ponudi.

Komfornu vožnju uz savršeni spoljašnji i unutrašnji dizajn

S obzirom na količinu vremena koje garantovano provodite u automobilu, potrebno vam je da vam u njegovoj unutrašnjosti bude komforno, a da njegova spoljašnjost bude čistih, promišljenih linija, i praktična za gradske gužve i pronalaženje parkinga. Najbolji automobil je upravo onaj kojeg odlikuje usavršen, praktičan, minimalistički dizajn, kreiran prema potrebama čoveka. Od porodičnog automobila očekujete prostranost takozvanog kokpita i kabine, kao i praktičan i prostran gepek – pogodan za skladištenje porodičnog prtljaga.

Bezbednu vožnju uz ugrađene sigurnosne sisteme i pouzdan motor

Kod porodičnog automobila, razume se, najvažnija je bezbednost vožnje. Zato, od svog porodičnog automobila sa pravom možete očekivati ugrađene sigurnosne sisteme, kao što su električna parkirna kočnica, sistem upozorenja vozača na umor, tempomat, inteligentni sistem podrške kočenju u gradskoj vožnji – sa prepoznavanjem pešaka, sistem nadzora mrtvih uglova, limitator brzine, alarm, automatski poziv u hitnim slučajevima i vazdušni jastuci u slučaju nesreće. Sa automobilom koji vam obezbeđuje sigurnost, i u onim situacijama kada ljudska reakcija nije dovoljno brza, nikada ne možete pogrešiti.

Zabavnu i avanturističku vožnju uz najkvalitetniji stereo-sistem i navigaciju

„Hajde da uzmemo neki dobar auto i odemo negde gde nikog nema, daleko“, kaže tekst pesme i mi se sa njime slažemo. Automobil nam obezbeđuje da kroz život uživamo u novim porodičnim avanturama, a kako bismo bili bezbedni na nepoznatim putevima, biramo automobil sa najsavremenijim navigacionim sistemom. I naravno, sa savršenom audio-tehnologijom koja će nam omogućiti da uživamo u omiljenoj plejlisti, dok naglas pevamo i osvajamo nove gradove, države i kontinente.

Ukoliko ste u potrazi za savršenim porodičnim automobilom koji ispunjava sve navedene uslove i koji će biti vaš veran partner i „novi član“ vaše porodice – imamo predlog za vas.

Odnosno, imaju ga Tamara Dragičević i Petar Benčina, jedan od naših najpoznatijih glumačkih parova i roditelji Staše i Lazara. Njihov izbor je Mazda SUV CX-30, a mi vam otkrivamo i zašto!

Popularni glumački par, Tamara Dragičević i Petar Benčina, odlučio se za Mazdu SUV CX-30 – najnoviji gradski model automobila brenda Mazda, koji savršeno pristaje uz njihov aktivni lifestyle. Oni su se zaljubili u ovaj model automobila koji je moguće uklopiti u sve životne situacije i koji je namenjen svima onima kojima je automobil više od običnog prevoznog sredstva.

Tamarin i Petrov izbor je Mazda SUV CX-30, pogonjena revolucionarnim Skyactiv-X motorom sa 186 KS i sa najopremljenijom verzijom GT Plus Sound Style Luxury sistema. Ovaj model automobila izuzetno je praktičan, usled toga što je pogodan kako za gradske gužve i manje parking-prostore tako i za porodična putovanja i bezbrižni „beg u nepoznato“.

Takođe, ono što je Tamari i Petru bilo izuzetno značajno je i činjenica da je Mazda SUV CX-30 opremljena svim mogućim bezbednosni sistemima, te ovaj glumački par može biti siguran pri vožnji sa svojom decom. Mazdu SUV CX-30 odlikuju Bose sound sistem, navigacija, prejekcijski head-up displej, adaptivni tempomat, kožom obložen upravljač, ručica menjača sa grejnim sistemom i još mnogo toga, kao i opcioni paketi opreme sa kojima nijedna želja neće ostati neispunjena.

Mazda je zaista ultimativni porodični automobil, a evo šta su Tamara i Petar izjavili prilikom njegovog preuzimanja:

„Jako nam je drago da smo se povezali sa Mazdom, jer nam je ona bila prvi izbor od početka. Zaljubili smo se u njen dizajn odavno, a kada se pojavila Mazda CX-30, shvatili smo da je to ono što smo tražili. Ovaj automobil nam je savršena mera svojom veličinom: idealan auto da obavimo sve što treba po gradu, ali i da se sa decom uputimo na dalje putovanje.“

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Ovo su najbolji i najgori autfiti sa desete po redu LACMA Art + Film Gala večeri

Read Next

Vremenska prognoza – 9. novembar