Glumac Zoran Pajić otkriva nam ko je njegova životna podrška, koja mu daje vetar u leđa – WANNABE MAGAZINE

Kako izgleda život glumca? Koliko znači videti poznato lice u publici, znati da imate inspicijenta da vam došapne tekst onda kada ste ga slučajno zaboraviti, da vas iza scene čekaju kolege, da ćete na kraju nastupa dobiti gromoglasni aplauz? U pozorišnom i filmskom svetu na sceni ste možda sami – ali vaša podrška je svuda oko vas.

Ovo nam može potvrditi naš poznati glumac Zoran Pajić, kog nakon „Istine i laži”, trenutno gledamo i u TV seriji „Kolo sreće”. Zoran svakim novim korakom i novim izborom uloge nastavlja da gradi svoju raznovrsnu i uspešnu karijeru, a u toku životnog i karijernog puta najveća podrška bila mu je najbolja prijateljica iz detinjstva, Marija. Ona je bila uz njega kada je doživljavao velike uspehe, ali i velike padove – a Zoran dobro zna da će biti tu i u njegovoj budućnosti. Kako i sam kaže, zato se ne brine za sebe, jer zna će ga Marija uvek podsetiti na to ko je i odakle je došao. Dok korača u nove pobede, siguran je u svoju najveću podršku.

Uz Mariju, koja je Zoranova moralna i prijateljska podrška, uvek spremna za zagrljaj i najglasniji aplauz iz publike, Zoran svoju savršenu podršku pronalazi i u Skechers Arch Fit modelu patika, u kojima se više puta na probama prošetao „daskama koje život znače“. Ukoliko ste se ikada bavili glumačkim poslom ili radom na sceni, svesni ste toga koliko je udobnost obuće veliki i ključni faktor, i koliko vam obuća omogućava slobodu igre i autentičnost glume. Onda kada su vaši pokreti lagani, možete se bezbrižno posvetiti suštini lika koji igrate, a uz to bez mnogo muke postići i zahtevnije fizičke korake.

A zašto baš Skechers Arch Fit patike vašim stopalima pružaju najbolju podršku koja im je potrebna? Zato što su ih kreirali ortopedski stručnjaci nakon čak 20 godina prikupljanja podataka i 120.000 skeniranih stopala. Skechers Arch Fit patike smanjiće opterećenje i idealno rasporediti vašu težinu, dok će se njihov unutrašnji uložak savršeno prilagoditi obliku vašeg stopala. Uz to, krasi ih stabilni spoljašnji đon koji umanjuje trenje i daje balans svakom vašem sigurnom koraku. Njihov dizajn je timeless, praktične su i lako uklopive uz svaki autfit, a možete ih lako oprati u veš-mašini! Muškarcima su komfor, izdržljivost i praktičnost odevnih komada i aksesoara najčešće na prvom mestu, a sa ovim patikama garantovano nećete pogrešiti. Zoran se odlučio za par u uvek aktuelnoj, crnoj boji, a na vama je da odaberete svoj savršen par, ili, pak, savršen par za vašeg partnera. 

Naravno, Zoranov život je aktivan i van scene, a Skechers Arch Fit patike njegov su veran partner pri svakom koraku. Bilo da odlazi na probe, u šetnju, na trening ili se sprema za dan proveden sa voljenim ljudima, Zoran zna da uz sebe ima stabilnu podršku uz koju može sigurno da zakorači u nove pobede.

Ukoliko ste spremni da i vas, kao i Zorana, osvetle svetla reflektora i da napravite korak van svoje zone komfora – podršku koja vam je potrebna pronađite u svom savršenom Skechers Arch Fit paru patika!

Svetski poznati brend Skechers je popularnost stekao zahvaljujući inovativnom dizajnu i udobnosti lifestyle obuće, a u njegovoj ponudi mogu se naći modeli patika za odrasle i decu. Obuća brenda Skechers dostupna je u 170 zemalja širom sveta, a odlikuje je veliki izbor različitih modela patika, koji se izdvajaju svojom siluetom, udobnošću, dizajnom i koloritom.

Skecher Arch Fit model patika možete naći u Skechers shopovima u Beogradu – u TC Delta City i TC Ada Mall, u Novom Sadu – u TC Promenada i Skechers shopu u Trg Slobode 2, u Nišu – u TC Delta Planet, kao i u BIG Fashion Outletu u Inđiji. Radi lakše pretrage Skechers i partnerskih prodavnica u kojima možete naći Skechers modele, posetite njihov veb-sajt.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Inzagi: Znam kakvi će biti naslovi u medijima – Sportklub

Read Next

Nedelju mode u Parizu otvorila je Off-White revija posvećena dizajneru Virgilu Ablohu – WANNABE MAGAZINE