Gledali smo MTV Movie & TV nagrade – ovo su dobitnici i najbolje obučene zvezde sa dodele – WANNABE MAGAZINE

Sinoć je održana još jedna u nizu MTV Movie & TV dodela nagrada, dvadeset deveta po redu – a mi smo tu da vam donesemo prve utiske i najbolje autfite! Istovremeno, ovo je po redu četvrta MTV dodela koja nagrađuje i filmove i televizijske serije, i takođe prva po redu koja je podeljena na dve večeri – gde je drugo veče posvećeno isključivo reality programima, koji broje sve veći broj gledalaca i čija popularnost iz godine u godinu samo raste. MTV dodele filmskih i serijskih nagrada oduvek smo vezivali za veliki broj poznatih ličnosti i opuštenu, pop culture atmosferu, koja nije previše glamurozna i pretenciozna, već je daleko spontanija i sklonija humoru od drugih manifestacija ovog tipa. Zaista, zar i same kategorije “najbolji poljubac” i “najbolja svađa” ne govore dovoljno o tome koliko uživamo u ovoj dodeli nagrada koja se fokusira upravo na one stvari koje nas, kada gledamo filmove i serije zapravo zanimaju? Bilo kako bilo, ovo su dobitnici, najbolji momenti sa MTV Movie & TV dodele nagrada, kao i najbolje obučene poznate ličnosti.

Ovogodišnju dodelu nagrada vodila je čuvena američka komičarka Leslie Jones, poznata po svom učešću u jednoj od najpoznatijih komičarskih emisija pod nazivom Saturday Night Live – za koju je pisala i u kojoj je igrala u skečevima od 2014. do 2019. godine. Prvi dan ceremonije tradicionalno se održao u Palladium dvorani u Los Anđelesu, u skladu sa novim zdravstvenim merama, a naravno – ceo show emitovao se uživo. Neke od poznatih zvezda prisustvovale su ceremoniji, dok su se druge, poput jedne od dobitnica – Scarlett Johansson, uključile putem video poziva. Svakako, celo veče obeležila je pozitivna atmosfera koja nas je makar na trenutak izmestila iz globalne pandemijske situacije i vratila nas u ono malo bezbrižnije i opuštenije vreme – ali i dala nam nadu da će se stvari sigurno, sa vremenom, vratiti “u normalu”.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Serija “Halston” od danas dostupna na Netflixu – dizajner koji je oblačio Lizu Minelli i Jackie Kennedy – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Dobre stvari se događaju – kad to najmanje očekujete – WANNABE MAGAZINE