• February 28, 2024

Glamur i gastro senzacije: Proslavite praznike u hotelu Crowne Plaza

Hotel Crowne Plaza i ove godine donosi dašak prazničnog glamura i ostaje nezaobilazno središte dobrog provoda u Beogradu!

Restoran Prime Glamur i gastro senzacije: Proslavite praznike u hotelu Crowne Plaza

Restoran Prime

Uživajte u gurmanskim senzacijama u otmenom ambijentu restorana Prime, gde vas do 15. januara očekuje dobrodošlica uz šampanjac i raskošna praznična večera od četri sleda po izboru Bojana Lacmanovića Magija, šefa kuhinje istančanog ukusa čiji tim priprema najfinije delicije, kao što su teletina sa kremom od tune, njoke Aglio & Oglio, juneći file sa sosom od guščije džigerice, uz koje se poslužuje odabrano vrhunsko crveno i belo vino. Glavni šef poslastičarnice, Petar Žuljević, za sve sladokusce je pripremio Ukras – sočnu, aromatičnu poslasticu, koji budi ljubav na prvi zalogaj!

Ukras dezert Glamur i gastro senzacije: Proslavite praznike u hotelu Crowne Plaza

Ukras desert

Razmazite svoje najmilije, nagradite kolege i zahvalite svojim poslovnim partnerima i prijateljima jedinstvenim poklonom. Kolekcija Crowne Plaza poklona uključuje božićne kolače, raznolike etno suvenire, grafiku grada Beograda, liciterska srca, kao i Crowne Plazinu legendarnu Ana tortu.

Juneći fle sa sosom od guščije džigerice Glamur i gastro senzacije: Proslavite praznike u hotelu Crowne Plaza

Prepustite se neodoljivim koktelima 30 i 31. decembra, kao i prvog dana januara Nove godine na novogodišnjem mantineu u Novom Baru, gde vas svaki dan od 18.30č do 22.30č čeka odlična atmosfera uz DJ-a i zvuke disko popa i funka. Selekcija Gin tonic koktela po specijalnom popustu od 10% za sve posetioce.

Crowne Plaza Shop Glamur i gastro senzacije: Proslavite praznike u hotelu Crowne Plaza

Crowne Plaza Shop

Opustite se u prazničnom ugođaju Beograda uz 15% popusta za Festive vikend paket do 15. 1.2024. U cenu novogodišnjeg paketa je uključeno: noćenje u novim, udobnim sobama hotela Crowne Plaza, bogati praznični bife doručak i korišćnje pogodnosti Spa i fitness centra Saruna sa najvećim bazenom u gradu.

Za sve informacije i Rezervacije, pozovite hotel Crowne Plaza: +381 11 2204004

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Vinkmag ad

Admin

Read Previous

GORI PORODIČNA KUĆA U KALUĐERICI – VEĆI BROJ VATROGASNIH EKIPA NA TERENU (VIDEO) – Beograduživo.rs

Read Next

Za najlepšu kosu u 2024: Pronašli smo idealan poklon kojim možete da častite sebe ili obradujete drage žene za praznike