Getingen spasio čast domaćina – Sportklub

Na subotnjim mečevima 3. kola nemačke elitne lige na tri utakmice slavili su gosti, a čast domaćina spasio je Getingen, koji je savladao ekipu Bona 90:81. Na ostalim susretima postignuti su ovi rezultati: Gisen – Hajdelberg 68:75, Čeminc – Bajrut 72:86 i Ulm – Bamberg 83:94.

Hajdelberg je u Gisenu imao konstantno vođstvo, koje je maksimalno iznosilo 18 poena. Najbolji igrač utakmice bio je Džordan Gist, koji je zabeležio 28 poena i 5 skokova.

Getingen je posle izjednačene borbe u prvom poluvremenu u drugom imao konstantno vođstvo, a ekipu je do trijumfa predvodio Kamar Boldvin sa 27 poena i 2 skoka 

Bajrut je od Čeminca preuzeo konce igre krajem prve četvrtine i dopustio rivalu samo jedno izjednačenje rezultata u trećoj deonici (46:46) i posle toga ponovo dodao gas do konačne pobede. U Bajrutu Sakar Anim je zabeležio 19 poena i 4 skoka.

Bamberg je došao do trijumfa u Ulmu posle preokreta u trećoj četvrtini, a najbolji igrač susreta bio je Kristijan Sengelder, koji je upisao 27 poena, 3 skoka i 2 asistencije.

Tabela: Hajdelberg i Bamberg 3-0, Bon i Čeminc 2-1, Alba, Kralshajm, Braunšvajg, Getingen Bajrut, Ludvisburg, Sintianiks, Vircburg 1-1, Gisen, Oldenburg i Ulm 1-2, Bajern 0-1, Hamburg i Frankfurt 0-2.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

TAKSISTA VUKAO MUŠKARCA VIŠE OD KILOMETAR, TVRDI DA NIŠTA NIJE PRIMETIO – Beograduživo.rs

Read Next

Evans srušio otpor Nišikorija u IV – Sportklub