G2 Esports i Evil Geniuses ispali sa Svetskog prvenstva – Sportklub

Evropa ne zna za pobedu ni nakon drugog dana revanš mečeva grupne faze LoL Svetskog prvenstva 2022, nakon što je G2 izgubio sva tri meča u B grupi, grupi iz koje u četvrtfinale prolaze JD Gaming i DWG KIA.

Slično raspletu A grupe, i u B grupi videli smo dominaciju ekipa iz Kine i Koreje koje će po svemu sudeći i ove godine činiti veliku većinu plejof timova. Na startu večeri Evil Geniuses je uspeo da prekine neverovatni niz od sedam poraza protiv G2 ove godine i to ubedljivim 15-2 trijumfom, u meču u kom je kao i sinoć u redovima Fnatica, prvenstveno podbacio bot lejn LEC tima.

Ništa bolje se G2 nije proveo ni protiv DWG KIA koji su ih pregazili 17-2 za samo 25 minuta, a ovoga puta najviše je razočarao BrokenBlade sa 1-6-1 Fiorom.

Za kraj G2 je pokazao trunku nade na startu protiv do sada jedinog neporaženog tima u B grupi, kineskog šampiona JD Gaminga, ali čim se prešlo u srednju fazu igre (takozvani mid game), JDG je potpuno nadigrao G2 i pre isteka pola sata igre upisao petu uzastopnu pobedu, dok je G2 morao da se zadovolji time da završe takmičenje sa 1-5 skorom.

U grupi B ostala su još dva meča da se odigraju, a nakon duela DWG KIA i Evil Geniuses, najverovatnije ćemo gledati borbu između DWG KIA i JDG za prvo mesto.

Preuzeto sa: https://sportklub.rs/feed/

Admin

Read Previous

BESPLATNI MAMOGRAFSKI PREGLEDI NA KALEMEGDANU – KAKO ZAKAZATI? – Beograduživo.rs

Read Next

Vekić u polufinalu: Jedan od pet najtežih mečeva u karijeri – Sportklub