FOREO električna četikica za zube ISSA 3 – WANNABE MAGAZINE

Tokom letnjeg perioda, najlepši kontrast preplanuloj koži pruža široki, blistavi osmeh. Osmeh za kojim se okreću svi oko nas, koji je “zarazan”, koji i druge navodi na radost i smeh. Bilo da smo sa prijateljima na bazenu, u večernjoj šetnji, da smo u kancelariji ili na putu ka aerodromu, da pijemo koktel na peščanoj plaži ili uz partnera “lovimo” sunce među talasima – svoj osmeh, dobro raspoloženje i harizmu nosimo sa sobom. 

Isto tako, sa sobom nosimo i ogroman neseser. Znate na kakav neseser mislimo. Naša rutina nege uvek putuje sa nama – pa tako uvek uz sebe moramo imati serum, kremu za lice, kremu sa SPF-om, micelarnu vodu, umivalicu, kupku, šampon, i pre svega – pastu i četkicu za zube. Oralna higijena esencijalna je na svakodnevnom nivou, bilo da smo u svom domu ili hotelskoj sobi, a mi smo tu da vam predložimo praktičnu i laganu, efikasnu električnu četkicu za zube koju uvek možete imati uz sebe! U pitanju je FOREO ISSA 3, silikonska 4u1 električna četkica koja će promeniti sve što ste mislili da znate o oralnoj higijeni. Ova četkica brzo će postati vaš idealni novi partner u nezi – a u nastavku vam otkrivamo koje njene prednosti su nas oduševile!

FOREO ISSA je prva silikonska električna četkica za zube na svetu – što je čini najnaprednijim izumom u oralnoj higijeni u poslednjih 70 godina. Švedska kompanija FOREO prva je primenila jedinstvena svojstva silikona u oralnoj higijeni, a njihova ISSA četkica kreirana je od hipoalergenskog, medicinskog silikona koji nudi nežna i efikasna rešenja. Kombinujući revolucionarne karakteristike i stil, FOREO ISSA je do čak 10,000 puta više higijenska od regularnih, najlonskih četkica za zube – i kao takva će u potpunosti transformisati vašu oralnu negu. Pokreće je inovativna Sonic Pulse tehnologija, zahvaljujući kojoj nudi do 16 nivoa intenziteta za ultimativno, personalizovano iskustvo!

Kada peremo zube, često zaboravljamo da oralna higijena zapravo podrazumeva i temeljno čišćenje desni, unutrašnjosti obraza i jezika. Uz novu FOREO ISSA 3 četkicu, kompletna rutina nege će vam uvek biti na umu! Glava ove četice kreirana je tako da njenom prednjom stranom čistite zube i desni, dok je zadnja namenjena čišćenju obraza i jezika. Upravo zbog ovoga, klinički je dokazano da FOREO ISSA 3 unapređuje celokupnu oralnu higijenu za čak 140%!* Nakon njenog korišćenja primetićete osećaj svežine u ustima, kao i blistavost osmeha i manju osetljivost desni. FOREO ISSA 3 ukloniće 30% više naslaga od regularne četkice, a čak 95% njenih korisnika izjavilo je da su njihovi zubi glatkiji nakon redovnog korišćenja.* Ready, brush, smile!

*Zasnovano na third-party kliničkom i konzumerističkom testiranju 

Da li vam se do sada dogodilo da perete zube i nakon ispiranja primetite krv u lavabou? To je jedan od prvih znakova da su vaše desni upaljene – i da bi trebalo nešto da učinite po tom pitanju. Upaljene desni daleko su osetljivije na svaki dodir, te su im potrebne nežne masaže, čišćenje i antibakterijska nega. FOREO ISSA 3 će svojim silikonskim čekinjama, otpornim na bakterije, nežno masirati vaše desni – što rezultuje manje iritiranim desnima i zdravijim izgledom. Uz pomoć 11,000 pulsacija visokog intenziteta u minuti, silikonske čekinje FOREO ISSA 3 četkice ne samo što će vam pružiti ugodnu masažu već će i ukloniti neželjene naslage.

Kada razmišljamo o higijeni zuba, želimo praktično, dugotrajno i pouzdano rešenje. Četkicu koju možemo lako da održavamo čistom, koja je lagana i koja pruža vidljive rezultate. Glava FOREO ISSA 3 četkice traje čak 6 meseci, a njena velika prednost je što simulira prirodne pokrete pranja zuba – za razliku od drugih električnih četkica koje funkcionišu po principu rotacija i koriste se senzorima pritiska. Uz to, uz samo jedno USB punjenje, FOREO ISSA 3 može trajati i do čitavih godinu dana, te se ne morate brinuti da li ste njen punjač poneli sa sobom na putovanje! Poseduje ugrađen tajmer, indikator slabe baterije i posebnu opciju putnog zaključavanja. U potpunosti je vodootporna, a moramo dodati i da smo oduševljeni paletom boja u kojima dolazi (jer, estetika pre svega). Dodatno, nastala je održivim putem, veganska je i cruelty free – što samo čini da budemo još sigurniji u to da njenom kupovinom donosimo pravi izbor za sebe, ali i za okolinu.

Spremite se za godinu širokih osmeha uz pomoć FOREO ISSA silikonske, električne četkice za zube – koja će transformisati vašu rutinu oralne nege i pružiti vam blistavost zuba koju ste priželjkivali!

FOREO ISSA četkice možete pronaći na ananas.rs i bazzar.rs – gde vas trenutno čeka i sjajno letnje sniženje do čak 30%! Za više informacija o FOREO proizvodima zapratite ih na Instagramu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Odgledala sam Charmed posle 15 godina i seriju vidim sasvim drugačije

Read Next

Saznajemo! Partizan smenio Iliju Stolicu!