For ladies only: Šta vaš Mars govori o njemu? – WANNABE MAGAZINE

Svašta možete saznati na osnovu Marsa u svojoj natalnoj karti – kakva vam je energija, koliko ste mentalno jaki, da li ste hrabri, nešto više o vašoj seksualnosti i strastvenosti, kako delujete u afektu… Mars simbolizuje mnogobrojne stvari, a najlakše je sumirati sledećom rečenicom – sve ono životinjsko u nama. U ženskom horoskopu on ima i dodatnu, posebnu simboliku – on nam može pomoći da pronađemo našeg idealnog dečka (da da, idealnog!). Ako dobro iskoristimo razumevanje njegove pozicije, biće nam jasno kakve muškarce privlačimo, na koje ne treba gubiti vreme i koji su vredni naše pažnje. Pa, da počnemo!

Za početak, biće potrebno da znate u kom znaku se nalazi vaš Mars – možete koristiti neki od sajtova kako biste to saznali, mi preporučujemo astro.com. Nakon što dođete do ove informacije, pročitajte tumačenje ispod.

Mars u Ovnu

Ovde je Mars u svom sedištu, s obzirom da vlada znakom Ovna, tako da možemo reći da se oseća kao kod svoje kuće. Ukoliko vam je Mars baš u ovom znaku, vaš idealan dečko poseduje izuzetan takmičarski duh. Energičan je, temperamentan i želi sve najbolje za sebe. Bavi se sportom, sportske je građe, i spreman je da ovu životinjsku energiju ispolji i u krevetu. Takođe, s obzirom da Mars simbolizuje i vojsku, pa samim tim i ljude u uniformama – možda bi vam odgovaralo i uniformisano lice.

Mars u Biku

Koliko je u Ovnu na domaćem terenu, toliko se ovde ne oseća najbolje (Venera je vladalac Bika). On je ovde sušta suprotnost prethodno navedenom. Ukoliko imate Marsa u Biku, vaš idealan dečko će biti više kućni tip, hedonista, neko ko će uživati u izlascima po restoranima i u društvu vas i vaših prijatelja. Poštovalac tradicionalnih vrednosti. On će se uvek truditi da bude materijalno siguran – samim tim i vi, biće ugledna osoba i izuzetno istrajan u svemu što radi.

Mars u Blizancima

U ovom znaku, Mars svoju ratničku energiju iskazuje kroz govor. Vaš idealan dečko u ovom slučaju mora za početak biti dobar sagovornik, neko sa kim ćete moći da provedete celu noć pričajući i filozofirajući, a da to ne osetite. On je svestran, inteligentan, izuzetno nadaren – ponekad mu je jezik brži od pameti, ali lako se on izvuče iz svih problema svojom rečitošću. Ovde, takođe, imamo jednu specifičnost – Mars u Blizancima u ženskom horoskopu može simbolizovati i tendencije ka paralelnim vezama (ne uvek i nije obavezno, ali može da se desi). Možda vam prija da sa jednim dečkom imate prijateljski odnos, dok ste sa drugim u seks kombinaciji. Nije loše nekad iskoristiti i takve prilike!

Mars u Raku

Kad se ratnička energija Marsa spoji sa senzibilnošću znaka Raka, dobije se pre svega jedan nežni Mars. Ukoliko je ovo vaš Mars, privlače vas muškarci maštovite prirode, sanjari. Neko ko će biti dovoljno senzitivan da razume i vašu nežnu prirodu. Vi u muškarcu tražite zaštitnika, nekog ko će vam pružiti sigurnost i nekog ko ima želju za porodicom i nešto intimnijom atmosferom. Vi ćete biti onaj par koji na moru uživa u traganju za pustim, zabačenim plažama kako biste u miru uživali u šumu talasa.

Mars u Lavu

Verovatno i sami možete pretpostaviti, Mars ovde voli da je u centru pažnje. Ukoliko ga posedujete, vaš idealan muškarac je uspešan, ambiciozan, neko uz koga ćete moći da uživate u njegovom uspehu i slavi. Vama je od velike važnosti da budete ponosni na muškarca sa kojim ste. Privlače vas topli, otvoreni i velikodušni momci, puni energije i vitalnosti. Velike su šanse da je vaš idealan muškarac javna ličnost.

Mars u Devici

Devica je jedan izuzetno analitičan znak, tako da ukoliko ga posedujete – vi verovatno prvo dobro izanalizirate svakog momka pre nego što se upustite u bilo šta sa njim. I to je odlična taktika! Vama odgovara muškarac koji stoji sa obe noge na zemlji, veran, skroman i pouzdan. To je osoba savršenih manira, uvek uredna i čista, čak iako je u radnom odelu.

Preuzeto sa: https://wannabemagazine.com/feed/

Admin

Read Previous

Niko nije voleo strastveno kao antički Grci – ovo su najlepši mitovi o ljubavi – WANNABE MAGAZINE

Read Next

Vremenska prognoza – 14. februar