FILMSKI NAPAD NA KONTROLORKE U GRADSKOM PREVOZU – KOLIMA ULETEO NA STANICU – Beograduživo.rs

FILMSKI NAPAD NA KONTROLORKE – Kako se navodi u saopštenju kompanije Kentkart, danas je došlo do incidenta na liniji 601 u kojem su napadnute dve kontrolorke.  U saopštenju koje su preneli gradski mediji se navodi sledeće:

Na liniji 601, trasa Vila Mara – Biodekor, nepoznati muškarac izvršio je filmski napad na kontrolorke Kenkarta S. S. i M. G. One su prethodno prilikom redovnog procesa kontrole karata u vozilu zatekle putnicu bez validne karte, koja ih je tom prilikom zamolila da sa njom izađu na stajalište Biodekor.

Kontrolorke su, prema predviđenoj proceduri, putnici ponudile da kupi posebnu kartu ili da joj izdaju kopiju prekršajnog naloga, što je ona odbila i ubrzo otišla peške sa pomenutog stajališta, uz pretnju „da će neko doći po karticu“.

Dok su kontrolorke čekale autobus, neposredno iza stajališta, pojavio se automobil iz kojeg je izašao mladić koji je fizički nasrnuo na kontrolorke. On je ugurao M. G. u ugao stanice i oteo joj telefon, dok je S. S. udario u rame i zavrnuo joj ruku. Nakon toga mladić se odvezao u nepoznatom pravcu.

Nakon incidenta, na lice mesta je stigla ekipa Hitne pomoći i policija. Napadač je uhapšen i protiv njega se vodi dalja istraga, a kontrolorkama je ukazana zdravstvena pomoć u KBC Zemun.

Najnovije na Beograduzivo.rs:

Izvor: Blic

POGLEDAJ JOŠ: GRADSKI PREVOZ

Preuzeto sa: https://www.beograduzivo.rs/feed/

Admin

Read Previous

Vremenska prognoza – 12. oktobar

Read Next

HAPŠENJE ZBOG TRGOVINE LJUDIMA – UHAPŠENE TRI OSOBE IZ BEOGRADA (VIDEO) – Beograduživo.rs